Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Ansigtsbehandlinger

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

Visage hudpleje tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og behov. Alt efter hvilken ansigtsbehandling du vælger, vil der være forskellige formål og fokuspunkter.

Ansigtsbehandlinger

En ansigtsbehandling kan indebære dybderens af huden, hvor vi fjerner urenheder eller blødgør huden, mindsker rynker og får ansigtsmuskulaturen til at slappe af med masker og en god ansigtsmassage.

En ansigtsbehandling er velvære for dig, der trænger til fornyet energi.

Vi kan tilbyde en lang række afslappende og samtidig styrkende behandlinger til ansigtet. De har det til fælles, at de alle vil øge din udstråling og mindske hudens naturlige aldringsproces.


Regelmæssige behandlinger kan udsætte alderstegn, og samtidigt modvirke eventuelle hudproblemer. Kort sagt kan professionelt udførte behandlinger hjælpe dig til, at bevare et sundt og smukt udseende mange år ud i fremtiden.

Vi arbejder med de nyeste teknikker og produktserier der virkelig gør en forskel for din hud.

Alle produkter vi præsenterer dig for og anvender i behandlingerne i vores klinikker er personligt udvalgt af Bente Jensen. Hos Visage bruger vi altid de bedste materialer og produkter. Alt er testet og godkendt af vores veluddannede kosmetologer.

I vores ansigtsbehandlinger benytter vi produkter fra Monteil, Pandhy´s og Exuviance

Klik dig ind på vores specifikke behandlinger nedenfor.    

Monteil

 

Exuviance

 

Pandhy´s™