Beauty Angel C28 ´RELAX´

Full Body Beauty Angel 


Beauty Angel Lys stimulerer bindevævet og øger collagen, elastin og hyaluron produktionen. Det er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Beauty Angel C28 “RELAX” er Beauty Angel Lys til hele kroppen

Med Beauty Angel opnår du resultater med det samme. Efter få behandlinger kan du mærke og se effekten. Beauty Angel er en videnskabeligt dokumenteret metode til øgning af kollagenindholdet i dermis(læderhud), som giver fastere, glattere og mere ungdommelig hud.

Mental genopladning 

20 minutter i et dejligt, rosa lys, der befordrer til stille meditation og mental genopladning!

I en Beauty Angel C28 `Relax` ligger du som i et solarie til hele kroppen, men hvor Beauty Angel lige modsat solariet har en gavnlig effekt på din hud. Dit collagen bliver stimuleret og hudskavanker bliver tydeligt forbedret.

Mange faktorer, såsom vejret udfordrer din hud dagligt. Beauty Angel Lyset giver dig en blød, fugtig og smuk hud hele året rundt.

Vi ved, at kroppens energi og humør påvirkes af lys. Beauty Angel Lys er et energigivende og positivt lys, der efterlader dig opløftet også i mørke tider. 

  

Før efter billeder

Beauty Angel før efter billeder

 

Beauty Angel kan både bruges individuelt eller kombineres med nogle af vores andre behandlinger. Kombinationen af f.eks. en ansigtsbehandling, efterfulgt af en Beauty Angel behandling, er unik. Huden stimuleres til at absorbere nærende ingredienser mere effektivt og mærkbart dybere i huden.

Med Beauty Angel opnår du resultater med det samme. Efter få behandlinger kan du mærke og se effekten. For at få det optimale resultat kan viste forløb benyttes (Se det vejledende behandlingsskema nederst på siden).

Solarielys og kollagenlys – hinandens modsætninger

"Det er vigtigt at forstå forskellen på solarielys og kollagenlys, der reelt er hinandens modsætninger, selv om de “lyssenge”, lysstofrørene sidder i, ligner hinanden til forveksling.

Solarielyset ligger i UV-området (350-400 nm) uden for det synlige lys og består af kortbølgede, aggressive og hudnedbrydende (DNA-forandrende) stråler.

Mens kollagenlyset er langbølgede, non-agressive stråler i det synlige røde og nær-infrarøde område. Hvor UV-strålerne forandrer molekylernes indre struktur, vil de røde og nær-infrarøde stråler i stedet påvirke molekylernes opførsel - og det er to helt forskellige ting!"

Ovenstående er citat fra en artikel i fagbladet Kosmetik. Læs hele artiklen "Frygter rynkerne virkelig de 633 nm?"

Relax
 

 

Beauty Angel ´Relax`Full Body  Pris
Beauty Angel collagen lys,  1 stk. 15 min 195,-
Beauty Angel collagen lys, 15 min + collagen maske 399, -
Beauty Angel collagen lys, 6 stk 15 min 995,-
Beauty Angel collagen lys, 6 stk inkl. maske, 15 min. 1995,-
Beauty Angel collagen lys, klippekort 12 stk. x 15 min 1995,-
Beaty Angel Collagen lys, klippekort 22 stk. x 15 min 3600,-


Vi anbefaler 22 beh. for bedste resultat. 

 

Book din Full Body Beauty Angel tid her (Se efter menuen nyheder)  

Vejledende behandlingsforløb

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en mulighed.

Behandlingsskema

LÆS OM vores BEAUTY ANGEL INTENSIVE model >>