Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger


Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og behov. Alt efter hvilken ansigtsbehandling du/vi vælger, vil der være forskellige formål og fokuspunkter.

En ansigtsbehandling kan indebære dybderens af huden, hvor vi fjerner urenheder eller blødgør huden, mindsker rynker og får ansigtsmuskulaturen til at slappe af med masker og en god ansigtsmassage. 

En ansigtsbehandling er velvære for dig, der trænger til fornyet energi. Vi kan tilbyde en lang række afslappende og samtidig styrkende behandlinger til ansigtet. De har det til fælles, at de alle vil øge din udstråling og mindske hudens naturlige aldringsproces.
Regelmæssige behandlinger kan udsætte alderstegn, og samtidigt modvirke eventuelle hudproblemer. Kort sagt kan professionelt udførte behandlinger hjælpe dig til, at bevare et sundt og smukt udseende mange år ud i fremtiden.

Vi arbejder med de nyeste teknikker og produktserier der virkelig gør en forskel for din hud.

Alle produkter vi præsenterer dig for og anvender i behandlingerne i vores klinikker er personligt udvalgt af Bente Jensen. Hos Visage bruger vi altid de bedste materialer og produkter. Alt er testet og godkendt af vores veluddannede kosmetologer. 

I vores ansigtsbehandlinger benytter vi produkter fra Monteil, Pandhy´s, Exuviance og Serum8.

Under menupunktet "Prisliste" kan du læse nærmere om alle vores forkælende og resultatorienterede ansigtsbehandlinger samt finde priserne på dem.

Uanset hvilken ansigtsbehandling du beslutter dig for, opfordrer vi du ankommer i god tid. Gerne 10-15 minutter før . Så har du også mulighed for at slappe af i vores loungeområde.

 

Monteil

Forkæl dig selv med en af vores fantastiske Monteil ansigtsbehandlinger, der vækker, renser og stimulerer din hud.

Ansigtsbehandlinger er en super skøn måde at koble af fra den stressende hverdag. Ganske enkelt en afslappende oplevelse du bør byde din hud og dig selv af og til.

Din hud i ansigtet er tyndere end på resten af kroppen, og derfor er det vigtigt af pleje og nære den med de rigtige produkter, såsom hudpleje produkter fra Monteil. 

Monteil samarbejder med Brain AG, et europæisk pioner firma indenfor bioteknologi, der har vundet mange priser, bl.a. Nobel’s pris inden for DNA teknologi.

Vores Monteil ansigtbehandlinger har forskelige fokusområder. Nogle laves udfra et ønske om, at dybderense huden, mens andre laves for at afslappe muskler, blødgøre huden og give fornyet energi. Nedenfor er vores forskelige behandlinger oplistet:


Hydrobalancebehandling ca.1½ time

Hudtypebestemt basisbehandling, dybderens, skin refining peeling, ampul,klassisk ansigtsmassage, maske. For vitalitet og friskhed og fokus på hudens individuelle behov/muligheder.

 

Monteil Spa ansigtsbehandling ca.1 time

Hudanalyse. Dybderens eller hudtypebestemt pleje, frugtsyre eller regenererende peeling, nærende ampul, afslappende, -manuel eller soft pensel massage, maske og balance afsluttende pleje.

 

Monteil clear teenage eller acne behandling ca. 45 min

Hudanalyse, dybderens med forberedende maske, beroligende oil-control maske, beroligende afslutningspleje.

 

Monteil anti-age/luxus behandling ca.1½ time

Rens, frugtsyre peeling, let udrens, anti-age serum, ansigtsmassage,powermaske m. vitamin C, luxus virkstof-ampul,beskyttende pleje.

 

For priser, henviser vi til vores prisliste under side 2

 

Ambassadøren for produktserien er Maria Montell og Monteil er gået hen og blevet Marias nye yndlingsprodukt og duft.

Monteil produkter forhandles i alle klinikkerne samt i webshoppen


Exuviance

I mere end 40 år har de verdenspatenterede produkter fra Professorerne van Scott og Yu, været anvendt i effektive hudplejebehandlinger verden over.

Exuviance frugtsyrebehandlinger og produkter forbedrer hudens udseende og har bevist sig, at være effektiv overfor hudproblemer som acne, pigmentforandringer, aldersforandringer samt eksemhud.

Det store udviklings- og forskningsarbejde, samt de mere end 120 patenter er din tryghed for et gennemtestet og effektivt produkt. Professionelle behandlinger på klinikken i kombination med produkter til hjemmebrug sikrer dig et effektivt og synligt resultat.

Vi henviser til vores prisliste under side 4, hvor du finder mere specifikke informationer omkring vores Exuviance behandlinger.


Pandhys

En fantastisk afslappende behandling, med den specielle sukker vakuum massage der revitaliserer huden og styrker blodcirkulationen. Peeling og masker afstemt og mikset efter din hudtype.

Huden får fornyet glød og vitalitet.

Vi henviser til vores prisliste under side 3, hvor du finder mere specifikke informationer omkring vores Pandhy´s behandlinger.Hudslibning

Med hudslibning kan du opnå forskønnelse af bl.a arret hud, grovporret hud, pigmentfejl, rynket hud eller hvis din hud fremstår grå/trist. Vi sliber nænsomt og effektivt overhuden der herefter kommer til at fremstå med en mere frisk teint. Der må påregnes et behandlingsforløb på ml. 5-10 bahandlinger, alt efter hvilket hudproblem du har.

Vi sammensætter dit forløb i fællesskab. Behandlingen er yderst velegnet i kombination med Exuviance frugtsyrebehandlinger.

Vær opmærksom på, at der efter behandlingen kan forekomme afskalning, let svie mm. Dette er helt normalt og forbigående.

Kontakt klinikken for yderligere information.


Serum8

Professionel Serum8 Dermaroller behandling

Resultatorienteret behandlingskoncept til behandling af rynker, grove porer, acne, ar/acne ar solskadet hud, pigmentpletter og strækmærker. Mesoterapi øger også effekten af Botox- og diverse filler behandlinger. Med Mesoterapi nedbrydes hudes overflade så de aktive stoffer kan ”sluses” ned i hudes dybere lag. Huden genopbygger så sig selv i en ny, stærkere og mere smidig udgave.

Ønsker du ydeligere informationer omkring vores Serum 8 behandlinger, henviser vi til vores prisliste under side 5.


Hjemmebehandling med Serum8® Derma Roller

Serum8® hjemmebehandlingssættet, er et dansk udviklet komplet hudplejesystem, der giver dig mulighed for selv at pleje og vedligeholde din hud efter professionelle principper, eller som supplement til professionelle klinikbehandlinger.
Serum8 homekit
Med sin enestående hudstimulerende og plejende effekt henvender Serum8® sig til begge køn i alle aldersgrupper.

Princippet er såre enkelt - først kontrolleret nedbrydning, fulgt af accelereret genopbygning.

 • ”Nedbryd din hud og byg den op igen”
 • ”Og igen - og igen”
 • “Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud”


Serum8® er suverænt, både forebyggende, og som behandling af fine linjer og rynker, og virksomt overfor ar, strækmærker og solskader og generelt hvor huden skal styrkes.

Rulle1Serum8® er også særdeles effektivt overfor bumset og uren hud.

Førende behandlere anbefaler, at du bruger Serum8® Derma Roller til forbehandling af huden, i nogle uger inden du får foretaget behandling med fillers eller laserbehandlinger. Efter behandlingen anbefales, at du fortsætter med brugen af Serum8® Derma Roller, da det vil bevare huden spændstig og elastisk.

Hjemmebehandlingssættet består af en lidt mindre ”aggressiv” rulle med mere end dobbelt så mange nåle som den professionelle rulle. Længden på nålene er 0,5 mm og det gør at den type rulle kan bruges uden at huden skal bedøves.

De mange nåle er specielt velegnet til at nedbryde hudens barrierefunktion, mens hudbarrieren er åben påføres Serum8® i et tyndt lag.

Hjemmebehandlingssættet bruges 1 til 2 gange ugentligt i de første 2 – 3 uger og herefter 2 til 3 gange ugentligt. Eller efter aftale med din behandler, hvis det bruges som supplement til professionelle klinikbehandlinger.

Hjemmebehandlinger foretages 2 gange om ugen i 8 uger

Sådan bruger du dit hjemmebehandlingssæt


Det anbefales at du behandler morgen eller aften.

Brug ALTID Serum8® umiddelbart efter behandling med HomeRoller8®, og vent mindst 1 time (til huden igen er forseglet) før eventuelt brug af fugtighedscremer og/eller øvrige hudplejeprodukter (dagcreme, natcreme, solprodukter, foundation etc.).

HomeRoller8® er personlig og må ikke benyttes af andre.

HomeRoller8® holder til 50 til 60 behandlinger af ansigtet, og færre behandlinger hvis du behandler et større hudområde.

Flasken med Serum8® indeholder 30 ml. og hvert tryk på pumpen giver ca. 0,3 ml.

 1. Desinficer HomeRoller8® ved at sprøjte 2-3 tryk RollerCleaner8® på rullen og vift den i luften til den er tør (ca. 30 sekunder)
 2. Rengør huden med dine foretrukne renseprodukter og afslut med Cleanser8® (brug 1–2 tryk på en fugtet vatrondel)
 3. Cleanser8 Uden SkyggeRul HomeRoller8® 4-6 gange lodret/vandret/diagonalt systematisk, og således at du vælger et passende hudområde ad gangen, f.eks. pande, kind, næse, overlæbe, osv. Brug et jævnt blidt tryk, det skal ikke være smertefuldt, men mærkes som en naturlig let prikken og stikken, og bortset fra en let rødmen i huden ses intet. Du kan rulle så tæt på øjenomgivelserne som du har lyst, men huden er mere følsom her, og du skal være mere forsigtig. Du kan også med fordel udføre behandlingen på hals, decolleté, håndrygge, osv.
 4. Påfør Serum8® i et jævnt tyndt lag (1 til 2 tryk), og gentag efter ca. 10 minutter. Man bør ikke bruge andre hudprodukter end Serum8® umiddelbart efter behandlingen. Serum8® er udviklet som en 100 % biokompatibel gel og indeholder ingen stoffer, som kan skade ved at blive påført en sart og åben hudbarriere.
 5. Som afslutning renser du HomeRoller8® under rindende varmt vand og afslutter med 2-3 tryk RollerCleaner8®.

Vi henviser yderligere til Serum 8´s egen Youtube kanal, hvor du blandt andet finder en trin for trin video af Serum 8 Homekit

Serum8 homekit


BEMÆRK: HomeRoller8® skal ALTID opbevares i den medfølgende æske, da de små tynde nåle let beskadiges og rullen kan ikke længere bruges.

Serum8® Derma Roller hjemmebehandlingssæt leveres i en flot gavepose der indeholder:

 • Serum8®, 30 ml.
 • HomeRoller8®
 • Cleanser8®, 30 ml.
 • RollerCleaner8®, 50 ml.


Du kan købe dit Serum8® Derma Roller behandlingssæt i alle vore klinikker eller via vores webshop


Smileffect

Har du et ønske om et strålende smil der udstråler sundhed, succes, skønhed og der giver selvtillid og en følelse af velvære, så kan vi hjælpe dig med en tandblegning.

Smileffect tandblegning er nemt, effektivt og uden bivirkninger. På 45 minutter bliver dine tænder 2- 9 farvetoner lysere.

 

Ønsker du yderligere oplyninger, henviser vi til vores partnere Smileffect

 

BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG OG SMUK HUD

Beauty Angel Lys behandlingen er klinisk dokumenteret, der aktiv og sikkert giver en forførende, glat og smuk hud.

Beauty lyset går ind og aktiver fibroblasterne (bindevævscellerne) i din hud, så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

 Beauty Angel Danmark behandling

Beauty Angel lys behandlingen kan : 

 

 • - Stimulerer din collagen produktion
 
 • - Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
 
 • - Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen

 

 • - Reducerer mørke rande og hævelser under øjnene
 
 • - Blødgør og udglatter din hud som aldrig før
 
 • - Reducerer strækmærker og arvæv markant
 
 • - Reducerer uren hud og akne markant
 
 • - Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner
 
 • - Strammer huden op og giver et ungdommeligt look
 
 • - Frigive kroppens endorfiner så det ser så naturligt ud som muligt. 

 Pris: 245,-DKK for 1 gang. 195,-DKK i forbindelse med en ansigtsbehandling. 1995,-DKK for 12 klip


Vejledende behandlingsforløb

 

Beauty Angel Danmark behandlingsskema

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning.


Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en oplagt mulighed.

 

Når kurforløbet er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov ( se ovenstående skema)


Beauty Angel kan både bruges individuelt eller kombineret med øvrigebehandlinger. Kombinationen af f.eks. en ansigtsbehandling.

 

Hent vores Beauty Angel Danmark brochure 

 

Klik her for at se en behandling


Beauty Angel Danmark video


Beauty Gua Sha

Beauty Gua Sha Express 45 min. 500,- / Complex 75 min. 650,-

Spektakulær ansigtsbehandling med den unikke Beauty Gua sha massageteknik, der smidiggør stift bindevæv og afspænder mimiske muskler i enten overansigt eller underansigt.
Resultatet er mindre synlige rynker, naturligt lift, renere hud med mindre porer og en smuk glød. Express er den oplagte behandling før du skal til fest eller vedligeholdelse af fast og sund hud.

Complex reparerer huden intensivt med masker og forkæler sanserne med skøn og afslappende rose quartz massage.

 

Gua Sha