Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Hårfjerning

Hårfjerning


Professionel hårfjerning i behagelige omgivelser

Ønsker du at komme af med dine uønsket hår ? Vi hjælper dig. Med alle de teknikker og metoder der er tilgængelige på markedet i dag, er der ingen undskyldning for ikke, at gøre noget ved den uønskede hårvækst. Vi kan fortælle dig om alt, hvad der er værd at vide om hårfjerning, fordele/ulemper og metoder. Vi bruger kun gennemtestet kvalitetsprodukter til vores behandlinger.

Ved hårfjerning kan vi bruge Pandhy´s sugar og voksbehandling eller laserbehandling - alt efter hvad du ønsker. Vi udfører hårfjerning på blandt andet:

  • Ben og underben
  • Bikinilinje
  • Overlæbe
  • Ryg og bryst
  • Hænder og fødder
  • Skuldre og nakke
  • Hage og hals

Hvad end du foretrækker, så står vi klar til, at hjælpe dig af med den uønskede hårvækst. Kig ind i én af vores klinikker i Århus, Horsens, Kolding eller på Frederiksberg i København - book evt. en tid her.

OBS: Hårfjerning kan godt gøre ondt, men vi fokuserer altid på, at gøre det så smertefrit som muligt.

 

Bodysugaring

Hårfjerning med Pandhy´s sukkerpasta er skånsomt mod huden, derved reduceres det "traume" huden påføres under hårfjerningen.

Sukkerpastaen er 100% naturlig og indehoder ingen parabener, dufte, farve- /tilsætningsstoffer eller citrus. Metoden er særdeles velegnet til at reducere forekomsten af indgroede hår. Ligesom den på sigt har en hårvækstreducerende virkning.

Der kan anvendes enten den specielle håndmetode eller metoden med fleksibel strips, til de meget fine hår. Denne metode vandt innovationsprisen i 2006.

Ønsker du yderligere informationer omkring  hårfjerning via sukkerpasta, henviser vi til vorespartnere fra Pandhy´s.


Voks

Til dig der er til den traditionelle hårfjerningsmetode med honningvoks. Hurtigt og effektivt.

Vi anvender speciel voks til den sarte hud ved øjenbrynene. Vær OBS på, at visse hårfjerningsbehandlinger ikke længere tilbydes med voks. Vi anvender her i stedet Pandhy´s sukkerpasta.

Book allerede en tid idag, i en af vores klinikker.

 

Epilering

Epilering er betegnelsen for permanent hårfjerning ved hjælp af en lille nål og elektrisk strøm. Nålen føres ned i hårfolliklen langs med håret, uden af gennemtrænge huden. Strømmen aktiveres og herved ødelægges hårets vækstanlæg.

Der skal påregnes gentagne behandlinger, da reetablering af hårløget kun kan standses når håret er i vækstfasen. Metoden egner sig fortrinsvis til små områder, såsom overlæbe, hage eller lignende.

Epilering kan anvendes på lyse hår. Ønsker du permanent hårfjerning på større områder henviser vi til Ellipse behandlinger. Se evt. en af vores behandlingsvideoer, der viser fjernelse af karsprængninger, hårfjerning via elipering og fjernelse af pigment

Epilering er også en effektfuld behandlingsmetode hvis du skulle lide af PCOS.

For mere dybdegående information omkring epilering, bør du klikke dig videre her.


Ellipse hårfjerning

Elipse

Ellipse behandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme, en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere hår. Lyse hår kræver specialbehandling.


Ellipse laserbehandling trin for trin

Før behandlingen

Undgå at bruge andre hårreduktionsmidler en måneds tid før behandlingen. 
Du må godt barbere hårene optil og imellem behandlingerne, dog må du ikke bruge pincet eller voks . Hårfjerningen med laser virker bedst, når huden ikke er mørkere end huden og derfor er det vigtigt, at du undgår at blive solbrændt før og under behandlingen.

Under behandlingen

En lille, håndholdt laser sender lys med høj energi ned gennem dine enkelte hår. Lysimpulserne bliver til varme i hårsækkene. Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene der er i vækstfase. For også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase, er det nødvendigt med flere behandlinger. 
Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 95%. Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling.

Efter behandlingen

Efter Ellipse-behandlingerne vil din generende hårvækst være væk, og du vil føle dig bedre tilpas og mere velplejet end nogensinde før.

Møhring ellipse  er registret behandlere i Sundhedsstyrelsen til at udføre disse behandlinger.

Book din konsultations tid hos vores sygeplejerske i dag. Gå ind på vores online booking her , eller ring til din lokale klinik for at lave en aftale.

Behandlingen udføres af gæstebehandlere fra Möhring Ellipse.


Epillipse hårfjerning er også en effektfuld behandlingsmetode overfor PCOS. Ønsker du mere dybdegående information herom, bør du klikke videre til vores menupunkt værd at vide

For yderligere info henviser vi til Møhring Ellipse