Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Hårfjerning, epilering og permanent makeup

Info om hårfjerning, epilering og permanent makeup 

 

Skaegvaegst og PCO


Skægvækst og PCOS

Poly cystisk ovarie syndrom (PCOS), er en sygdom som rammer rigtig mange kvinder.

I 30 år har Visage med stor succes hjulpet mange kvinder med deres skægvækst, og der af de seneste 15 år i samarbejde med Møhring Ellipse.


Gratis konsulation

En hver kunde der lider af uønkset skægvæst eller PCOS bør benytte sig af vores gratis og uforpligtende konsulation tilbud. Der findes nemlig et hav af fordomme og forkerte teorier omkring hårfjerning. Fakta er at vores klinik kan hjælpe ALLE uanset hårfarve, tykkelse og mængde af hår, som en af de eneste klinikker herhjemme.

 

Epilering og elektrolyse 

Epilering er en anerkendt og effektiv metode til permanent hårfjerning.

Behandlingen kan fjerne alle uønskede hår, de mørke, de lyse og grå, på alle hudfarver samt alle hudtyper.


Epilering egner sig bedst til mindre områder som f.eks overlæbe, hage/hals, kinder, omkring brystvorte eller fra navlen og ned.
Hårenes vækstfase er forskellig, alt efter hvor på kroppen de sidder.

Hårene dør kun, hvis de bliver fjernet i vækstfasen (den anagene). Håret skal derfor ofte behandles et par gange, inden det er permanent væk. Der kan være faktorer som hormonelle problemer, som kan øge gendannelsesprocenten og dermed kræves flere behandlinger.

Elektrolyse er en elektrokemisk proces, der foregår ved, at elektricitet ledes via elektroder gennem vand/ væske. De to elektroder, anode og katode, har en henholdsvis positiv og negativ spænding.

Spændingsforskellen medfører en ionisering af vandmolekylerne til brint- og iltioner. Dette får vandmolekylerne rundt om follikelet til at vibrere, hvilket resulterer i at der opstår varme. Det stopper blodtilførslen til roden, hvilket svækker og til sidst ødelægger håret.

For succesfulde og effektive resultater kræver hvert enkelt hår ofte gentagne behandlinger. Dette skyldes, at hvert enkelt hår har sin egen vækstcyklus kaldet Anagen, Catagen og Telogen. Dette er hårets livscyklus, hvor anagen er den "levende" og voksende stadie. Catagen "sammenfaldende" stadie, hvor håret kollapser og Telogen-stadie, hvor håret er "træt" og dør og afstødes fuldstændigt.

Ved vellykket behandling med epilering (og i øvrigt også laser og ipl) skal håret behandles i den Anagen fase for at opnå optimale resultater.

Derfor er resultaterne ikke 100 %  først gang, men kræver flere behandlinger. Men epilering virker, og det er permanent.

Ved en behandling på 15 min., fjernes omkring 70-80 hår.

Behandlingen bør gentages med 2-4 ugers interval.

Der kommer ingen ar.

 

Hvordan foregår epilering hos Visage Hudpleje

Den første konsultation finder som regel sted hos vores sygeplejerske, som er gæstebehandler gennem Møhring Ellipse. Hun varetager hårfjerning med højenergi lys til alle der har mørke hår. Viser det sig at hårene er for lyse, for grå eller rødlige, går vi til næste step. Dvs. man tager de resterende hår med nåle epilering. Dette er et håndværk der udøves på alle   5 Visage klinikker.

Behandlingen foregår ved, at der føres en meget tynd engangsnål ned i selve hårsækken. Nålen tilsluttes en højfrekvens strøm et kort øjeblik, der destruerer vækstområdet uden at ødelægge det omliggende væv, derved opstår der en kortvarig smerte, langt de fleste tåler den fint. Vi kan overflade bedøve huden med xylokain. 

Epilering med nål

 

Behandlingen er effektiv og bivirkningerne minimale. Der kan opstå rødme og hævelse den første dag. Tre dage efter er det normalt, at der er lidt røde pletter i området. Efter en uge er huden normal igen.

Det er som allerede nævnt vigtigt man gør sig klart, at behandlingen tager tid, men at effekten på ingen måde udebliver. Ved denne metode behandler man hvert enkelt hår, modsat (laser) ellipsen, som behandler over en større flade af gangen. Fælles for begge behandlinger er, at der skal gentagne behandlinger til, for at vi er sikre på at ramme hårene i vækstfasen.

Du må skrabe eller klippe hårene tæt op til behandlingen, så derfor er det som regel ikke et stort problem at påbegynde behandlingen. 

Har du finere hår eller taget medikamenter såsom binyrebarkhormon, og derved fået øget hårvækst, kan det løses med sugaring. Denne hårvækstreducerende behandling er et bedre alternativ end voks, da den ikke ødelægger hudens epitelvæv. Dvs. den binder kun til håret og er derfor meget mere skånsom til alle typer hud, endda hud som har været udsat for medicin og dermed er mere skrøbelig.

 

Info om permanent makeup

Permanent makeup

 

Hvad er permanent makup ?

Permanent makeup er en teknik hvor man lægger farve ned i huden ved hjælp af en tynd ”akupunktur” lignende nål.

Man benytter egentlig de samme principper som ved tatovering, men der er nogle væsentlige områder hvor det adskiller sig.

Med permanent makeup går man ikke så dybt ned i huden som ved almindelig tatovering. Man arbejder i det yderste hudlag 0,8-1,3 mm dybt.
Det er en anden type farver der benyttes ved permanent makeup og der bruges ikke så meget farve.

Derfor aftager farven efter nogle år. I modsætning til almindelig tatovering, bruger Long Time Liner kun en nål og er det eneste apparat med fjedring i håndstykket, så vi kan arbejde meget mere nøjagtigt og med mindre smerte og sårdannelse forbundet med behandlingen.

Du kan som regel gå direkte på arbejde igen efter behandlingen.


Hvilke forhold udover prisen, er vigtige at forholde sig til når man vælger behandler/artist

Når man vælger en behandler til permanent makeup er der mange andre forhold du bør prioritere udover prisen. Såsom pålideligt udstyr, perfektionisme, teknisk kunnen og en grundig uddannelse samt konstant videreuddannelse og udvikling er en klar forudsætning for at kunne mestre denne behandlingsform.

Derudover bør du stille dig selv følgende spørgsmål: 

"Er hun/han medlem af dansk kosmetik forening ?"

 "Udfører hun dagligt permanent makeup ?"

"Hvor stort er farveudvalget og er farverne certificeret samt med varedeklaration ?"

"Har hun/han mange års erfaring med daglige behandlinger? "

Vi er godt klar over at permanent makeup er en trykhed og tillidssag og at du har mange spørgsmål, hvilket vi sætter pris på og gerne svarer på. 

Book tid til en GRATIS konsultation HER 

(Gå ind under menuen permanent makeup og nederst klikker du på konsulation til permanent makeup)

 

Farvevalg

Det bestemt ikke liggyldigt hvilke farver der bruges. Når det kommer til farver, er der flere forhold der gør sig gældende, såsom :

  1. - Din egen hudtone
  2. - Pigmenternes sammensætning
  3. - Behandlerens farvesans og viden
  4. - Nedbrydningsprocessen
 
For at du opnår det bedste resultat og får en forståelse for behandlingen, bør ovenstående punkter tales igennem i fælleskab. Det er med til at gøre valget af farve lettere i og med du ved fordele og ulemperne ved hver farve.
 
Skønhedsbranchen er (desværre ) en branche hvor der florerer mange smarte forklaringer- og der kommer hele tiden nye til. Når vi taler bryn vil du som almindelig kunde støde på mange smarte forklaringer, såsom 3D, Powderbryn, hairstrokes m.m. Fakta er at vi tegner på hud, og kan du ikke tegne kan du i bund og grund kalde det hvad du vil, navnet i sig selv har ingen betydning.

ALLE farver falmer med tiden. Efter du har fået lavet permanent make up udført, kræver det meste her i livet vedligehold, her især brynene der kræver en opfriskning hvert 2 år, da de ofte bliver lidt matte i farven. Dette er dog til en stærk reduceret pris, når du er registret kunde hos Visage.  
 

Pris og kvalitet følges ad

Pris og kvalitet er særdeles vigtige i denne branche, da de oftes følges ad. Man kan hurtigt komme til at købe et billigt maleri for dyrt. Husk det er dit ansigt vi snakker om, derfor er vores bedste råd, at vælge din behandler ud fra dennes omdømme, arbejde/håndværk og ikke ud fra en "billig" pris.

Bente Jensen

"Jeg har landets største erfaring i permanent makeup og kender aller tekniker. Jeg udfører permanente makeup behandlinger dagligt og på fuld tid og har gjort det de sidste 25 år. Derudover underviser jeg også andre i permanent makup.

Mine mange år i faget har givet mig stor viden og kompetancer til at spotte hvad den helt rette form på netop DINE læber eller bryn skal være. En lille makering det helt rette sted, gør en større forandring end du tror. Det visuelle er min abosultte største styrke"  


Kontakt os for pris og vejledning på permanent makeup.

 

Generel information om Long Time Liner

Long Time Liner

Long Time Liner blev udviklet for mere end 20 år siden af den anerkendte Waltraud Kuffner. Et samarbejde mellem læger, kosmetologer, makeup artister og teknikere udviklede Long Time Liner ®, og dermed en skånsom og sikker mikropigmenterings metode.

Med en microtynd nål bliver den allergi testede, mineralske farve lagt i det yderste hudlag. Farveudvalget er stort, så vi finder den farve, som er perfekt til din naturlige hudfarve. Permanent make-up holder ca. 1-10 år, alt efter farvevalg, intensitet og hudtype. Bryn skal oftere genopfriskes end læber/øjne da farven kan ændre sig. Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling og justere det, som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Ved naturlig tegning kan permanent make-up give dine øjenbryn ny kontur, markere vippelinjen med en tynd linje eller gøre munden større eller blot mere ren og ensartet i linjerne.

Kun professionelle Linergister ® med et Long Time Liner® diplom, er autoriserede til at udføre behandlingen med Long Time Liners apparater og farver, din garanti for et perfekt resultat.

Hvad adskiller Long Time Liner fra andre metoder ?

Long Time Liner lægger stor vægt på at fremstå så naturligt som muligt og justere det som fra naturens side ikke er helt perfekt. I modsætning til andre maskiner benytter Long Time Liner sig kun af en’ nål. Det betyder at der kan arbejdes meget mere præcist, der er mindre smerte forbundet med behandlingen og sårdannelsen efter behandlingen vil være minimal.


Hvorfor vælge Long Time Liner ?

Long Time Liner lægger stor vægt på forarbejdet inden behandlingen påbegyndes. Long Time Liner linergisten tegner de nye konturen op i samråd med dig, og først når resultatet er som du ønsker det, startes behandlingen som varer ca. en time.


Også til sart hud

Alle Long Time Liners farver er rene mineralske farver opløst i destilleret vand og alkohol og derfor særligt velegnede til sart og sensibel hud. Pigmenterne tilføres det yderste hudlag, mellem 0,8 og 1,3 mm dybt.

Kun naturlige farver kan give et naturligt resultat. Bemærk forskellen til tatoveringsfarver som bliver blå eller grønne med tiden. Alt efter hårfarve og alder skal der være mulighed for at ændre på farven – dette kan ikke lade sig gøre med tatoveringsfarver. Vi vurderer løbende om farven stadig passer til dig når vi genopfrisker din permanente makeup.