Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Bente Jensen: "Permanent makeup er populært hos alle aldersgrupper" - DEL 1

Visage klinik i over 30 år

For over 30 år siden åbende jeg min første Visage hudplejeklinik i små og ydmyge lokaler i Horsens. Siden er der kommet flere afdelinger rundt om i det danske land. 

Jeg turnerer rundt på mine egne Visage klinikker og udfører Permanent makeup behandlinger. Permanent makeup er populært og er mit absolutte speciale.

Bente

Billede: Bente Jensen og hendes tro følgesvend,"Værkstøjskufferten" foran Visage Huplejeklinik i Hestedamsgade i Horsens. 

 

Bente jensen: "Permanent makeup er populært og det er en fantastisk god ting og det gælder for alle aldersgrupper. Men den permanente makeup er især populær fra 50-årsalderen, hvor man begynder at "falme". Der er jo "visningsperioder" i enhver kvindes liv. Det kan skyldes almindelig alder, men det kan også skyldes sygdomme f.eks. kræft. Så er det godt med en makeup, der understreger ens fortrin og gør ansigtet friskt, og som er permanent"

 

Det naturlige look

Jeg laver den permanente makeup, så den ser så naturlig ud som muligt. Jeg fremhæver dit ansigts naturlige træk og underbygger dit udseende, så du fremstår velplejet og udtryksfuld hver eneste dag.

"Det kræver, at man er fagligt dygtig, er kreativ, så man kan føre en ordentlig linje og følge formen i ansigtet, så det ser naturligt ud. Jeg ser hver uge eksempler på dårligt udført permanent makeup hos kvinder, som vil have det rettet op hos mig. Og nogle ser faktisk ganske forfærdelige ud. Og det er virkelig synd. Men det er desværre ikke alle, som foretager permanent makeup, der er lige dygtige. Det er langtfra tilfældet"

 

Permanent makeup - ikke så farligt som det lyder

Vi ønsker os allesammen at blive set fra vores bedste side, og med de ønske i baghovedet, står vi troligt på badeværelset hver eneste dag og lægger makeup. Og hver aften fjerner vi det hele igen vel vidende at næste dag kalder på præcis den samme tidskrævende morgenrutine. Med permanent makeup kan du spare tid og du kan svømme, svede, sove og dyrke sport uden at bekymre dig om din make-up. Og så er det faktisk ikke så slemt som det udmiddelbart lyder.

 Læs også: Vores priser og hvilke PMU- behandlinger vi laver

To be continued...

Næste blog/Del 2 kommer du b.la. at til læse om hvilke forhold der udover prisen, er meget vigtige at forholde sig til når du skal vælge behandler/artist.

Alt det bedste

Bente Jensen  

Skriv en kommentar
Kommentarer
05-11-2019 05:23
You produced some decent points there. I looked online for your issue and located most people is going together with with your website.
junk car buyer houston http://ow.ly/xwPX50x1rdP
28-06-2020 11:28
Hej Bente, kan det passe at det Mona Lisa produkterne fra Horsens du bruger, jeg er nemlig selv tatovør og bruger disse i mit virke på CFR i Århus. Har du undervisning i pigmentering og har du ind imellem brug for “prøvekaniner”?!!! Mvh Karin