Kender du Monteil?

Serum fra det franske hudplejemærke Monteil

KENDER DU MONTEIL?

Monteil er et fransk, bioteknologisk hudplejemærke, en kosmetisk virksomhed etableret i New York i 1936 af Germaine Monteil, (1898-1987). I dag har brandet hovedsæde i Tyskland hos Wilde Cosmetics GmbH.

Germaine Monteil startede som skrædder og modedesigner, men udvidede i 1936 sin virksomhed med Germaine Monteil Cosmetique Corp. Udvidelsen indebar skønhedsbehandlinger, læbestifter og hudpleje. Sidstnævnte blev så stor en succes, at firmaet fra sidste del af 1940’rne udelukkende fokuserede på hudpleje.

 Mærket har været ejet af Yves Saint Laurent indtil 1987, sidenhen af Revlon-koncernen. Siden 2006 har brandet tilhørt Wilde Cosmetics GmbH og forhandles i 30 lande verden over.

Germaine Monteils brand er baseret på filosofien om skønhed i alle aldre. Derfor findes der produkter til enhver livsfase og hudtype i Monteils produktportefølje. Bioaktive ingredienser af uforlignelig kvalitet bruges i optimalt afbalancerede koncentrationer. 

Målet er symbiotiske virkninger af kompatible ingredienser, der kan påvirke og forbedre forskellige steder i hudstrukturen. Smukke emballager, berusende dufte og luksuriøse konsistenser fuldender oplevelsen.

Hydro Cell er som et forfriskende dyp i det blå hav! Hydro Cell indeholder aktive ingredienser fra marine planter og alger, dygtigt kombineret til at fugtmætte og udglatte huden og beskytte dens celler.

ProBeActive er en innovativ hudplejeserie med probiotiske ingredienser (lysater), i samspil med yderligere aktive ingredienser og plejende komponenter. Probiotiske lysater fungerer ved at berolige og dulme tør og irriteret hud med tendens til overreaktion på vejr, stress og andre påvirkninger. De er velkendte og findes i mange forskellige produkter i vores dagligdag. Det aktive kompleks of mælkesyrebakterier (Lactococcus lactis) styrker hudens immunforsvar og aktiverer hudens regenerering, forbedrer hudens kvalitet og styrker hudbarrieren.

Prøv også ActiVita, ICE – Supersensitive og Feel Satin.

Monteil har helt sikkert en serie der passer til dig!

Find alle vores Monteil favoritter ved at klikke her

Johanne er uddannet kosmetolog i 2020 og har været hos os siden hun blev færdig. Hun har desuden en kandidatgrad fra Aarhus Universitet og arbejder som tekstforfatter, INCI-nørd, trendspotter, web-medarbejder og in-house snushane i forhold til alt det nye, der rører sig i skønhedsbrancen. Johanne elsker ingredienser med evidensen i orden, lange INCI-lister, at "buste" myter om hudpleje, varm kaffe og kolde fakta.