Har du det også allerbedst, når du er helt fri for uønsket hår, så kender du med stor garanti også til irriteret hud, små røde og kløende knopper, indgroede hår og sviende rifter på de mest følsomme steder.....

Det er følger bare med hvis man jævnligt trimmer ben, armhuler og bikinikant. Barbering er hårdt for huden.

Men hvad nu hvis, vi sagde, at det ikke beøver at være sådan og at du sagtens kan opnå en glat hud uden skavanker.......

 

Du skal blot følge disse fire lette råd: Skrub, skrab og fugt – og tag dig god tid til projektet.

barbering

 

SKRUB Det første råd handler om at skrubbe din hud ren før barbering. Brug en skrubbecreme på huden, inden du tager fat med en skraber. På den måde skrubber du døde hudceller væk og løfter hårene, så du bedre kan skrabe dem af. Det giver mindre irritation.

SKRAB Anskaf dig en ordentlig skraber og skift barberhovedet cirka en gang om ugen – alt efter hvor ofte du skraber. En sløv, stiv engangsskraber, der ligger i brusebadet i ugevis og samler bakterier dur ikke. En fleksibel skraber, der bøjer sig efter dine kurver er lettere at arbejde med.

Og så skal du barbere med hårene og ikke imod. Skrab hellere lidt flere gange med hårenes retning frem for hurtigt at barbere imod. Risikoen for at irritere huden og få indgroede hår er større, når du barberer mod groretningen.

FUGT Hvis din hud er tør, bliver den irriteret. Sørg for at bruge en shavercreme, når du barberer, og mindst lige så vigtigt:

Brug en god fugtgivende creme bagefter. 

Med  MaleCare Line DSG Save & Care Creme fra Pandhys, kan du faktisk slippe for også at skulle have fat i en fugtgivende creme bagefter, da det er en 2i1. Det er altså en  multifunktionel barberskum, der både sikrer en komfortabel barberings oplevelse og virker plejende og beskyttende og skal derfor ikke skylles af efter barbering.

Det er da smart;)

Sidste råd er nemt og billigt: Lad være med at skynde dig for meget, selv om du måske helst vil have barberingen overstået. Det er altid, når det skal gå stærkt, at du får skåret hul omkring anklen, eller kommer til at trykke for hårdt, så dine lår blusser op bagefter. Stryg blidt og langsomt og kom alle områder igennem, så holder din barbering bedre, og din hud er sund og velplejet.