Sommeren er længe ovre og det er blevet vinter. Igennem hele sommeren har du været udsat for solens stråler, hvilket for nogen er ligemed pigmentforandringer, rynker, slap hud, udvidede pore og sprængte blodkar.

En egentlig mirakelkur findes ikke, hvis skaden først er sket, dog kan man mildne og forbygge mod at nye pletter dukker op.

Skal du på indkøb efter hudpleje, kan du med fordel gå efter produkter indeholdende niamicide samt A- og C-vitamin – disse ingredienser har en god effekt i forhold til at mindske pigment.

Monteil Blanc Pur Even Out Day SPF 15 anvender C-vitamin som hovedingrediens i kampen mod misfarvninger. I serien findes der også en natcreme, serum og andre spændende ting.
Blanc Pur serien er også god til at mindske linjer og forfine hudens struktur.

Hos os har den denne lille sag fået en kultlignende status som et must-have i kampen for at få en pletfri hud.


Et ekstra tip, man med fordel kan overveje – hudforyngelses behandling

En behandling, der giver en fantastisk udstråling til huden, da hudens celler stimuleres til at øge produktionen af collagen og elastin. Selvfølgelig kan man kan ikke bremse hudens naturlige ældningsproces, men med Ellipse metoden kan man forbedre hudens struktur og udseende markant. Vi anbefaler 3 behandlinger med 4-6 ugers interval. Herefter 1-2 behandlinger årligt for at vedligeholde collagenproduktionen.


Ønsker du mere dybdegående informationer om hudforyngelse og Hvordan Ellipse behandlingen virker på hudens struktur, så klik her


Pas på huden derude, folkens!

Credit: perbuch.com/blog