negle

Hvordan plejer du bedst dine negle

Vi to kan hurtige blive enige om, at der ikke findes noget mere ucharmerende og usexet end nedbidte, flossede, rillede og beskidte negle ikke?
......og det er altså uanset køn. !

Og det er faktisk ikke svært at få pæne og stærkere negle. Alt du skal gøre er at anskaffe ganske få ting og så ellers give dine negle nogle gode vaner og lidt ekstra opmærksomhed. Vi vil jeg gerne give Dig et par små fif til, hvordan du kan pleje dine negle og gøre dem mere modstandsdygtige.

Herunder er der tale om naturnegl, ikke opbyggede negle.

De små fif : 

1. Som udgangspunkt: Klip aldrig nogensinde dine negle! Det gør dem svagere, så de lettere revner. Det er bedst altid at file neglene, helst to gange om ugen. Brug dog ikke metalfil, da de er for grove.

2. Træk altid filen i samme retning, da neglene ellers kan revne.

3. Masser neglene hver aften med vaseline, olivenolie eller den luksuriøse fugtgivende  Nail Oil fra LCN , der i den grad er luksus for dine negle og neglebånd. Negle olien er fyldt med vitamin A , E, F og ekstra proteiner. 
- Og husk, at dine negle består ligesom huden af keratin og påvirkes af det, du spiser. Tabletter med gær kan styrke dine negle.

4. Husk også at passe på dine negle i løbet af dagen og dens mange opgaver. Brug altid opvaskehandsker, da det varme vand opbløder og svækker neglene.

5. Undgå neglelakfjerner, der indeholder acetone! Det er alt for stærk og risikerer kun at ødelægge al den pleje, du har givet dine negle.

EKSTRA FIF:

Der er desværre en særlig vane der er skyld i grimme negle, nemlig neglebidning. Ved neglebidning ødelægger Du neglen, neglepladerne og opbygningen. Neglebidning kan også forvolde smerter, da Du ofte får bidt/revet noget væv med/af når Du bider i neglene, rødder eller neglebånd for ikke at nævne de bakterier der kan gå til gilde.
Så lad vær' ! 
Bid aldrig negle - punktum !

EKSTRA-EKSTRA FIF:

Undgå negleklipperen 3 i en negleklipperen. Vi har kun en ting at sige, smid den ud. Brug i stedet en finere neglefil og fil dine negle flot ned og i form.

Så pas godt på dine negle, da de er dit visit kort;)


Alt det bedste
Visage teamet