Vidste du at hver 10. kvinde har PCOS

- Men fortvivl ej. Visage kan hjælpe jer der lider af uønsket skægvækst eller PCOS

30 års erfaring med at hjælpe

Poly cystisk ovarie syndrom er en sygdom som rammer rigtig mange kvinder. I 30 år har Visage Hudpleje med stor succes hjulpet mange kvinder med deres skægvækst, og der af de seneste 15 år i samarbejde med Möhring Ellipse A/S.

Gratis konsulation

Helt grundlæggende er konsultationen for den rette behandling tvingende nødvendigt, og enhver kunde med dette problem burde benytte sig af dette GRATIS og uforpligtende tilbud. Der findes nemlig et hav af fordomme og forkerte teorier omkring hårfjerning. Fakta er at vores klinik kan hjælpe ALLE uanset hårfarve, tykkelse og mængde af hår, som en af de eneste klinikker herhjemme.

Epilering og laser ellipsen

Den første konsultation finder som regel sted hos vores sygeplejerske, som er gæstebehandler gennem Møhring Ellipse. Hun varetager hårfjerning med højenergi lys til alle der har mørke hår. Viser det sig at hårene er for lyse, for grå eller rødlige, går vi til næste step. Dvs. man tager de resterende hår med nåle epilering. Dette er et håndværk der udøves på alle 6 Visage klinikker.

Det er vigtigt man gør sig klart at behandlingen tager tid, men at effekten på ingen måde udebliver. Ved denne metode behandler man hvert enkelt hår, modsat (laser) ellipsen, som behandler over en større flade af gangen. Fælles for begge behandlinger er, at der skal gentagne behandlinger til, for at vi er sikre på at ramme hårene i vækstfasen.
Du må skrabe eller klippe hårene tæt op til behandlingen, så derfor er det som regel ikke et stort problem at påbegynde behandlingen.

Medicin, øget hårvækst og sugaring

Har du finere hår eller taget medikamenter så som binyrebarkhormon, og derved fået øget hårvækst, kan det løses med sugaring. Denne hårvækstreducerende behandling er et bedre alternativ end voks, da den ikke ødelægger hudens epitelvæv. Dvs. den binder kun til håret og er derfor meget mere skånsom til alle typer hud, endda hud som har været udsat for medicin og dermed er mere skrøbelig.

Møhring ellipse er registreret i Sundhedsstyrelsen til at udføre disse behandlinger.

Book din konsultations tid hos vores sygeplejerske i dag.
Gå ind på vores online booking her → 
...eller ring til din lokale klinik:

Aarhus: 86 12 15 44
Kolding 76 25 15 44
Odense: 32 50 15 44
Frederiksberg: 33 13 15 44
Horsens: 75 61 15 44