Balsan

BALSAN er din genvej til fine og velplejede fødder uden hård hud. Hård hud kan være ekstremt generende - og meget besværligt at få bugt med. BALSAN gør processen helt enkel og meget nem, så du kan give dig selv en fodbehandling af høj kvalitet hjemme hos dig selv. 

 

14 varer

Faldende orden
pr. side

BALSANs produkter blev udviklet i Tyskland i 1998. De gør det muligt at fjerne hård hud uden besvær, uden file, skalpeller og høvle. BALSAN opløser den hårde hud og gør det let selv at fjerne generende hård hud og ligtorne, uden et besøg hos en fodterapeut. Nogle gange kan det være en stor hjælp at kunne springe en professionel behandling over og her er BALSAN et fantastisk supplement. 

BALSAN sparer tid og kræfter og er så mild, at den kan bruges af alle, ikke mindst er den velegnet til diabetikere, som ofte oplever udfordringer med pleje af fødder og negle. Køber du et mini sæt, har du til 2-3 behandlinger, hvilket gør BALSAN meget billigere end de konkurrerende løsninger til hård hud.

----------

Princippet er simpelt. Du skal ikke engang opbløde den hårde hud i et fodbad først! Og du slipper for afskalning, som varer i mange dage efter. Med BALSAN er fødderne fine med det samme.

Væd vatrondeller med rigeligt BALSAN lotion og placer dem så de dækker området med hård hud.

Produktet er stærkt alkalisk og opløser let den hårde hud, mens du nyder en pause med fødderne oppe. Efterfølgende skraber du simpelthen den hårde hud væk med en lille spatel, akkurat som hvis du skrabte smør af et stykke brød!

Lotionen har opløst den hårde hud fuldstændigt, uden at beskadige den sunde levende hud overhovedet.

Når du har skrabt den hårde hud væk, skyller du fødderne i friskt lunt vand.

Slut af med at bruge BALSANs blødgørende Balance creme eller urtebalsam og et friskt pift af fodsprayen med opkvikkende duft af mint.