Exuviance professional

Køb Exuviance® Professional produkter hos Visage hudpleje i Horsens

Exuviance® Professional er professionelt udviklet, netop til dig.

 

Exuviance hudplejeprodukter henvender sig til den moderne mand og kvinde, som stiller høje krav til resultaterne, men som ikke ønsker at det skal blive for indviklet og koste en formue!

Produkterne fra Exuviance både plejer, reparerer og forebygger – ved hjælp af patenterede frugtsyrer, antioxidanter, vitaminer, næringsrige plantestoffer og ekstrakter. Produkterne anbefales til alle hudtyper, også meget følsom hud. Det er dokumenteret, at Exuviance er effektiv hudpleje, som fører til virkelige, synlige resultater.

De effektive hudplejeprodukter fra Exuviance er baseret på verdenspatenterede produkter fra professorerne Dr. Eugene van Scott og Dr. Ruey Yu fra Princeton i USA. Det er de samme forskere, som opdagede og udviklede AHA/PHA-teknologien. Exuviance anvendes af dermatologer, plastikkirurger og kosmetologer i hele verden.

Exuviance® Professional kan kun købes i vores fysiske klinikker

Ønsker du at købe Exuviance® Professional eller leder du efter noget mere information omkring produkterne er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 75 61 15 44 eller kigge forbi Visage hudpljeklinikkerne i Horsens. 


Du kan ikke købe produkterne i vores webshop, men vi sælger produkterne i vores fysiske vores klinikker i Horsens - Hestedamsgade & Banegårdsklinikken. Du kan se hvor klinikkerne ligger ved at klikke her

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.