Rosalique

Den bedste creme til rød og blussende hud

Rødme, rosacea eller sensitiv hud med tendens til at blusse? Så er Rosalique er en 3-i-1 dagcreme med SPF 50 og foundation-effekt til dig. Den virker dulmende og beroligende, er mild og parfumefri og beskytter hudens barriere. Cremen efterlader din hud med en smuk ensartet glød.

Kan med fordel bruges under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Rosalique, et britisk innovativt firma, har introduceret et banebrydende produkt, som hurtigt er blevet en fast del af mange menneskers skønhedsrutine. Dette enestående produkt tilbyder ikke kun enestående dækning for hud med tendens til rødme, men behandler også grundårsagen til rødmen og beskytter huden mod fremtidige udfordringer takket være dens indbyggede SPF 50. Rosalique's 3 i 1 anti-rødme creme er blevet en uundværlig allieret for dem, der kæmper med uønsket hudrødme.

 

Dækkende effekt

Rosalique skiller sig ud med sin enestående dækkeevne, som fungerer perfekt som en foundation og concealer. For dem, der kæmper med hudtilstande som rosacea, couperose, eller inflammation, tilbyder cremen øjeblikkelig dækning, der udfordrer traditionelle makeupprodukter.

Cremens teknologi er inspireret af biomedicinsk forskning ledet af Dr. M. Schiele i 2018. Den indeholder mikroskopiske grønne sfærer, som ved påføring transformerer og neutraliserer rødmen i huden, samtidig med at de frigiver farvepigmenter for en jævn og ensartet hudtone.

 

Behandlende effekt

Rosalique er mere end bare en dækkecreme; den er beriget med ingredienser som glycerin, urea, og sheasmør, der forbedrer hudens barriere og modstandsdygtighed. Tilføjelsen af panthenol, zeolit og alpha-bisabolol arbejder sammen om at berolige og helbrede irriteret og rødmende hud. En forbrugertest foretaget af det britiske Good Housekeeping Institute viste, at 72 % af deltagerne oplevede markant forbedring i hudens rødme og irritation inden for 8 uger.

 

Beskyttende, forebyggende effekt

Solens stråler er en velkendt udløser for hudrødme, især for dem med rosacea. Rosalique har imødekommet dette med en høj SPF 50 solbeskyttelse integreret i cremen, så du kan nyde solen uden bekymringer om forværring af hudrødme, samtidig med at du beskytter dig mod andre solskader som pigmentpletter og rynker.

 

Rosalique Børste

Udviklingen af Rosalique's specifikke påføringsbørste er en genistreg, der sikrer optimal anvendelse af deres 3 i 1 anti-rødme creme. Den håndlavede, veganske børste har en perfekt balance mellem fasthed og blødhed for fejlfri påføring og forhindrer farvning af fingerspidserne. Denne børste er ideel til at arbejde produktet ind i huden for et ensartet resultat, selv omkring vanskelige områder som næsefløjene.

Gennem denne omhyggeligt udviklede creme og dens tilhørende børste, gør Rosalique det nemt og effektivt at håndtere hudrødme, og giver brugeren en fejlfri hudtone og langvarig pleje.