Epilering

Epilering og elektrolyse

Epilering er en anerkendt og effektiv metode til permanent hårfjerning.

Behandlingen kan fjerne alle uønskede hår, de mørke, de lyse og grå, på alle hudfarver samt alle hudtyper.


Epilering egner sig bedst til mindre områder som f.eks overlæbe, hage/hals, kinder, omkring brystvorte eller fra navlen og ned.
Hårenes vækstfase er forskellig, alt efter hvor på kroppen de sidder.

Hårene dør kun, hvis de bliver fjernet i vækstfasen (den anagene). Håret skal derfor ofte behandles et par gange, inden det er permanent væk. Der kan være faktorer som hormonelle problemer, som kan øge gendannelsesprocenten og dermed kræves flere behandlinger.

Elektrolyse er en elektrokemisk proces, der foregår ved, at elektricitet ledes via elektroder gennem vand/ væske. De to elektroder, anode og katode, har en henholdsvis positiv og negativ spænding.

Spændingsforskellen medfører en ionisering af vandmolekylerne til brint- og iltioner. Dette får vandmolekylerne rundt om follikelet til at vibrere, hvilket resulterer i at der opstår varme. Det stopper blodtilførslen til roden, hvilket svækker og til sidst ødelægger håret.

For succesfulde og effektive resultater kræver hvert enkelt hår ofte gentagne behandlinger. Dette skyldes, at hvert enkelt hår har sin egen vækstcyklus kaldet Anagen, Catagen og Telogen. Dette er hårets livscyklus, hvor anagen er den "levende" og voksende stadie. Catagen "sammenfaldende" stadie, hvor håret kollapser og Telogen-stadie, hvor håret er "træt" og dør og afstødes fuldstændigt.

Ved vellykket behandling med epilering (og i øvrigt også laser og ipl) skal håret behandles i den Anagen fase for at opnå optimale resultater.

Derfor er resultaterne ikke 100 % først gang, men kræver flere behandlinger. Men epilering virker, og det er permanent.

Ved en behandling på 15 min., fjernes omkring 70-80 hår.

Behandlingen bør gentages med 2-4 ugers interval.

Der kommer ingen ar.

 

Hvordan foregår epilering hos Visage Hudpleje


Den første konsultation finder som regel sted hos vores sygeplejerske, som er gæstebehandler gennem Møhring Ellipse. Hun varetager hårfjerning med højenergi lys til alle der har mørke hår. Viser det sig at hårene er for lyse, for grå eller rødlige, går vi til næste step. Dvs. man tager de resterende hår med nåle epilering. Dette er et håndværk der udøves på alle 5 Visage klinikker.

Behandlingen foregår ved, at der føres en meget tynd engangsnål ned i selve hårsækken. Nålen tilsluttes en højfrekvens strøm et kort øjeblik, der destruerer vækstområdet uden at ødelægge det omliggende væv, derved opstår der en kortvarig smerte, langt de fleste tåler den fint. Vi kan overflade bedøve huden med xylokain.

 

Epilering med nål

Behandlingen er effektiv og bivirkningerne minimale. Der kan opstå rødme og hævelse den første dag. Tre dage efter er det normalt, at der er lidt røde pletter i området. Efter en uge er huden normal igen.

Det er som allerede nævnt vigtigt man gør sig klart, at behandlingen tager tid, men at effekten på ingen måde udebliver. Ved denne metode behandler man hvert enkelt hår, modsat (laser) ellipsen, som behandler over en større flade af gangen. Fælles for begge behandlinger er, at der skal gentagne behandlinger til, for at vi er sikre på at ramme hårene i vækstfasen.

Du må skrabe eller klippe hårene tæt op til behandlingen, så derfor er det som regel ikke et stort problem at påbegynde behandlingen.

Har du finere hår eller taget medikamenter såsom binyrebarkhormon, og derved fået øget hårvækst, kan det løses med sugaring. Denne hårvækstreducerende behandling er et bedre alternativ end voks, da den ikke ødelægger hudens epitelvæv. Dvs. den binder kun til håret og er derfor meget mere skånsom til alle typer hud, endda hud som har været udsat for medicin og dermed er mere skrøbelig.

 

Epilering - Med engangsnåle Pris
Mini behandling - 1-10 hår 250,-
Lille behandling 10 - 50 hår 495,-
Mellem behandling 50- 100 hår  525,-
Stor behandling - fra ca. 100 hår, max. 45 min 650,-

Behandling på 1 time

+ 100 kr. pr. 10 min.

750,-

Derudover 100 kr. pr. 10 min.
Permanent hårfjerning med ellipselys tilbydes af gæstebehandler fra Møhring Ellipseklinik. Spørg efter gratis konsultation og specialbrochure. www.mohringellipse.com

* Ved behandling må påregnes køb af PANDHY`S Hamamelis Flower water og Miraculum Oil til opheling af huden.