BRUG FEDTFRYSNING TIL AT SLIPPE AF MED GENSTRIDIGE FEDTDEPOTER


Nogle fedtdepoter på kroppen er mere genstridige end andre. Det hænger ofte sammen med kropsbygning og genetik og ændres ikke af reguleringer i kost og motionsmængde.

Fedtfrysning, også kaldet cryolipolysis, med Cryomed Shape & Sculpt er en effektiv og dokumenteret metode til at komme af med denne type fedtdepoter, fordi fedtfrysning - i modsætning til omlægninger i livsstilen - kan behandle fedtet punktvist.Cryomed Shape & Sculpt behandlingen er NON-INVASIV, hvilket betyder at du ikke skal bedøves eller undergå kirurgi. Behandlingen udføres af uddannede behandlere, så du får den størst mulige sikkerhed og det bedste resultat.

NB:

Vi udfører ikke fedtfrysning, hvis du er:


Gravid, diabetiker, meget overvægtig eller brok-patient. Det er heller ikke muligt at anvende Cryomed Shape & Sculpt, hvis du har pacemaker eller nedsat leverfunktion. 

Det er vigtigt at være klar over, at fedtfrysning er ikke en slankekur. Det er et effektivt redskab til at punktbehandle mindre fedtdepoter på en kropsstørrelse indenfor normalspektret. Vi kan ikke garantere samme resultat for alle, da alle kroppe er unikke og reagerer forskelligt. Resultatet vil altid være individuelt og vil sandsynligvis variere fra person til person.

Generelt kan næsten alle områder, hvor vi kan tilslutte en applikator, behandles. De mest almindelige behandlinger er dog på:

  • Maven
  • Hofterne
  • Ryggen
  • Området mellem armhule og bryst
  • Overarme
  • Indre lår
  • BH-deller


Bemærk! Området omkring skjoldbruskkirtlen, området på nakke såvel som området direkte rundt om navlen skal undgås. Ellers er der fare for traume på skjoldbruskkirtlen eller mulig brok.

 

HVOR MEGET FEDT KAN EN FEDTFRYSNING FJERNE?
 

Med en Cryomed Shape & Sculpt behandling kan du opnå en reduktion på 20-25% kropsfedt i behandlingsområdet. Fordi fedtcellerne dør og udskilles af kroppen er resultatet på de frosne fedtceller permanent.

Vores Cryomed Shape & Sculpt fedtfrysningsmaskine er udstyret med fire håndtag. To små og to store.

Det vil variere fra person til person hvor mange håndtag der er brug for, da antallet blandt andet afhænger af områdes størrelse og fedtdepoternes placering.

For at få et estimat på hvor mange applikatorer du har behov for, anbefaler vi altid at du booker en gratis og uforpligtende konsultation. HJer vil vi også vurdere, om dit problemområde er egnet til behandling med Cryomed Shape & Sculpt. Din tilfredshed er det vigtigste for os, så vi vil tage en snak om hvorvidt du er en oplagt kandidat til fedtfrysning eller ej. Behandlingen er relativt kostbar og det er ærgeligt at bruge penge på en behandling, som måske ikke er egnet til netop dig. Til forkonsultationen vil du både blive informeret mundtligt og skriftligt om behandlingens forløb. 

Læs om Sabrinas oplevelse - Hvordan en enkelt fedtfrysningsbehandling fjernede hendes genstridige fedtdepoter 

 

Klik her for at booke en GRATIS konsultation - Kan du ikke finde en ledig tid online, så giv os et kald på 75 61 15 44, så finder vi en tid sammen.