Visage hudplejekliniks handels- og leveringsbetingelser

 

Ejer oplysninger:

Bente Jensen

Hestedamsgade 11

8700 Horsens

Tlf: 75 61 15 44

CVR: 36939567

 

Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Visage-klinik.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Visage-klinik.dk.


Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Visage-klinik.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, vil denne være af vejledende art og baseret på den viden og erfaring personalet besidder på gældende tidspunkt.


Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Visage-klinik.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Visage-klinik.dk.
Dette betyder som udgangspunkt, at varene sendes indenfor 72 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 4 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges (force majeure, sygdom etc.).


Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.
Husk at gemme originalemballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Visage-klinik.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Visage-klinik.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Visage-klinik.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Visage-klinik.dk.


Fortrydelsesret og returnering

Visage-klinik.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Visage-klinik.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.


Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected].

 

Pris og betaling

I Visage-klinik.dk har du mulighed for at betale med Dankort . Alle priser i Visage-klinik.dk - på web-adressen www.visage-klinik.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Ved køb over 500,- sender vi fragtfrit, dog KUN i Danmark.

 

Gavekort

Vore gavekort kan anvendes i begge klinikker i Horsens. Gavekort har en gyldighed på 3 år, fra den dag det er udstedt. De kan ikke anvendes til vore gæstebehandlere.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Bente Jensen - Hestedamsgade 11 - 8700 Horsens - 75 61 15 44. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen HER.

 

GDPR - Persondataforordning


Ønsker du indsigt i hvillke vilkår vi har opdateret og rettet ift. persondataforordning, klik HER