Historien om Visage Hudpleje og Bente Jensen

Tag en pause fra hverdagens stress og oplev ren forkælelse. Det har været Visage Hudpejekliniks mantra i 30 år

Visage hudpleje

Bente har været toneangivende gennem mange år

For 30 år siden åbnede Bente Jensen sin første hudplejeklinik i små ydmyge lokaler i Horsens. Dengang tilbød hun ansigtsbehandlinger, pleje af bryn og vipper samt voks af ben. Og ikke andet. Men siden da er det gået slag i slag, og i dag består Visage af 5 klinikker fordelt i Horsens ( 2 stks), Aarhus, Kolding og Frederiksberg - og behandlingsprogrammet er med tiden blevet mere avanceret og dybdegående, så i dag tilbydes alt fra en enkel manicure til hudforyngelse og permanent make-up.

Bente jensen: "Kvinder vil forkæles"

Det ligger begravet dybt i os kvinder: Vi er forfængelige. I en eller anden udstrækning. Og det uafhængigt af, om vi er unge eller gamle, hvad vores erhverv er, eller om vi er alvorligt syge eller friske.

Det er min erfaring, at det betyder meget for kvinder, at udseendet er i orden:

- Føler man, at der skal ske noget - enten fordi man synes, man skal belønnes eller bare være god ved sig selv - eller omvendt fordi man synes, det hele er forfærdeligt - så vil man gøre et eller andet for at forkæle sig selv eller komme oven på igen. Og så får man måske en ansigtsbehandling, får rettet brynene, kropsmassage, får ordnet hænder eller fødder eller får lagt makeup.

På mine klinikker kan du både få råd og vejledning, samtidig med vi tilbyder de lækreste behandlinger af både ansigt og krop, så vi kan finde det smukkeste frem i dig"

Permanent makeup er populært

Ved hjælp af permanent make-up kan vi fremhæve dit ansigts naturlige træk, og underbygge dit udseende, så du fremstår velplejet og udtryksfuld hver eneste dag. Og vi bruger aldrig bare en standard skabelon.

Det er permanent makeup (og ansigtsbehandlinger), der er det mest hotte i klinikkerne. Og det gælder for alle aldersgrupper.

Men den permanente makeup er især populær fra 50-årsalderen, hvor man begynder at "falme". Der er jo "visningsperioder" i enhver kvindes liv. Det kan skyldes almindelig alder, men det kan også skyldes sygdomme f.eks. kræft. Så er det godt med en makeup, der understreger ens fortrin og gør ansigtet friskt, og som er permanent.

 

Det naturlige look

Hos Visage laver vi den permanente makeup, så den ser så naturlig ud som muligt:

Det kræver, at man er fagligt dygtig, er kreativ, så man kan føre en ordentlig linje og følge formen i ansigtet, så det ser naturligt ud. Vi ser ofte eksempler på dårligt udført permanent makeup hos kvinder, som vil have det rettet op.

Vil du vide mere om hvilke forhold der er vigtige ift. permanent make-up  - så klik her

 Bente Jensen

Visage hudplejeklinikkerne

Vil du læse mere om vores 3 klinikker, så klik på det pågældende klinik her:

Visage hudpleje Aarhus

Visage Horsens  

Visage Horsens Banegård