Visage Kundeklub

 Visage Kundeklub – en fordel for dig!

 

Optjen 5 % på dine produktkøb!

 

Som kunde i webshoppen og Visage Hudplejeklinik har du mulighed for at optjene 5 % af dit produktkøb i rabatpoint. Hvert rabatpoint har en værdi af 1 kr. For hver 20 kr. du køber for i produkter, optjenes der 1 point.

 

Beløbet/point udregnes på baggrund af dit samlede produktkøb, og indsættes når betalingen er modtaget. Du kan selv bestemme, hvor mange point du ønsker at opspare, før du vil indløse dem. Pointene skal dog bruges indenfor et år. Pointene vil blive slette automatisk efter et år fra erhvervelsesdatoen. Rabatpointene kan ikke udbetales som kontanter og kan udelukkende indløses hos Visage Hudplejeklinik til køb af produkter.

 

Point kan IKKE overdrages til andre brugere. Point opnås på alle produkter (ekskl. udsalgsvarer, nedsatte varer og kampagnevarer). Første gang du handler starter din optjening af point. OBS: Der optjenes ikke point, når der anvendes point ved køb. Saldoen af point kan oplyses  i klinikken.Der optjenes også point på Visages webshop, point kan kun oplyses ved at angive det i bemærkninger på shoppen. Ved brug af point i klinikkens butik skal du indledningsvis huske at nævne, at du ønsker at indløse point.

Har du først betalt, kan dine point ikke indløses, der skal gøres opmærksom på dette inden betalingen.

 

BLIV MEDLEM:

Du bliver medlem af Visage Kundeklub ved køb i webshoppen, HVIS du indtaster din mail og accepterer at modtage nyhedsbrev.

Du kan også blive medlem ved køb i klinikken, bare oplys din e-mail, så melder vi dig ind!

I den forbindelse giver du tilladelse til at vi må opbevare dine oplysninger som navn, telefonnr. og e-mail, at vi må sende sms´er og nyhedsbreve. Du kan læse mere om GDPR her. Som medlem af Visage Kundeklub vil du få en lille hilsen pr. sms med på din fødselsdag, hvis du vælger at vi må få og opbevare din fødselsdato.

 

Vi byder dig velkommen og glæder os til at se dig i klinikken.

Hold øje i din indbakke efter nyhedsbreve fra Visage. Her bliver du præsenteret for nyheder, gode tilbud og nye trends indenfor skønhed og hudpleje.