Sabrina kom af med sine BH-deller med fedtfrysning

Sabrina: "Jeg har ALTID haft BH-deller! Ligegyldigt hvad, så har jeg aldrig kunne slippe af med dem - Altså lige indtil jeg prøvede fedtfrysning!" 

 

Sabrina på 30 år kom til os med et stort ønske. Hun ville gerne af med sine BH-deller, som har generet hende i mange år!

“Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft BH-deller. Selvom jeg har været på streng diæt og trænet optil flere gange i ugen, har jeg stadig altid haft de irriterende deller på siderne.

Jeg havde (næsten) givet op. Men så prøvede jeg fedtfrysning*.

 

fedtfrysning

 

Sabrina er bestemt ikke et enkeltstående eksempel. Der er rigtig mange der kæmper med stædige fedtdepoter, der virker umulige at nå med træning og sund kost.

Og her kan fedtfrysning være en rigtig god hjælp – og det er endda helt uden kirurgi.

 

Fedtfrysning af BH-deller – 3200,-

Sabrina fik behandlet sine BH-deller, med vores fedtfrysningsmaskine Cryomed Shape & Sculpt. Vores uddannede behandler vurderede, at der skulle to applikator til. En pr. side til for at dække hele området og så 2-3 behandlinger. Men Sabrina ovenstående resultat kom allerede efter første behandling. Dette kostede Sabrina 3200,-.

 

Sådan virker fedtfrysning

Vi påsætter en applikator, som sænker temperaturen til minus 5 grader i det behandlede område, hvilket fedtcellerne ikke kan tåle.

Behandlingen tager 60 minutter, hvorefter du bliver masseret på det behandlede område for at sikre, du udskiller de ødelagte fedtceller. 

 

 

fedtfrysning

 

Fedtcellerne nedbrydes permanent og transporteres ud gennem leveren. Denne proces finder sted uden belastning på kroppen og tager 8 - 12 uger.

Når fedtcellerne først er udskilt, kommer de IKKE tilbage igen, dvs. resultatet er permanent.

 

Fedfrysning

Billede: Under behandlingen med LCN´s Cryomed Shape & Sculpt

 

Læs mere om fedtfrysning med Cryomed Shape & Sculpt 

 

Tålmoldig, tålmodighed, tålmodighed

Husk, at det endelige resultat viser sig først efter 8 - 12 uger, da det er den tid kroppen bruger på at udskille fedtcellerne. Man skal derfor væbne sig med tålmodig og komme ind til os igen efter 8 - 12 uger til en kontrol. 

Flere resultater der taler for sig selv 

Et før-billede sammen med et efter-billede, er en god måde hvorpå du virkelig kan se hvilken forskel behandlingerne har haft. Da resultatet viser sig så langsomt, er det ikke alle der lægger helt mærke til hvor stor en forandring der egentlig er sket. 

 

fedtfrysning

 

Vil du også af med dit genstridige fedt ?

Så kan du bestille din tid allerede i dag !

Book din fedtfrysning tid i Horsens  eller en GRATIS forkonsultation her

Prisen for fedtfrysning på områderne, som armene, hagen, knæene eller yderlårene er 2.500,-per påsætning. Hvis der ønskes påsætning af flere applikator under samme behandling koster efterfølgende applikator 700,-

Der anbefales 1-3 behandling med 1 måneds mellemrum.

 

Visage Hudpleje / Horsens 

Fedtfrysning med Cryomed Shape & Sculpt bliver udført på vores Visage hudplejeklinik i Hestedamsgade i Horsens 

Ring 75 61 15 44 eller gør det online nederst på siden her

 

Gratis, personlig og uforpligtende konsultation 

Ønsker du at høre mere om fedtfrysning, Cryomed Shape & Sculpt maskinen og vide, om vi kan hjælpe dig  -  Så bestil tid til en professionel GRATIS forundersøgelse på vores klinik i forhallen på Horsens Banegård.

Ved denne personlige forundersøgelse vil en af vores specialuddannede behandlere undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at give dig de bedste forudsætninger, for at opnå et godt resultat med fedtfrysning*.

 

Klik her for at booke en GRATIS konsultation I Horsens - Kan du ikke finde en ledig tid online, så giv os et kald på 75 61 15 44, så finder vi en tid sammen

*En behandling med fedtfrysning garanterer ikke samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.