Needling

MicroNeedling

Resultatorienteret behandlingskoncept til behandling af rynker, grove porer, acne, ar/acne ar solskadet hud, pigmentpletter og strækmærker. Needling øger også effekten af Botox- og diverse filler behandlinger. Med needling nedbrydes hudes overflade så de aktive stoffer kan ”sluses” ned i hudes dybere lag. Huden genopbygger så sig selv i en ny, stærkere og mere smidig udgave.

Med Needling nedbrydes hudens overflade så de aktive stoffer kan ”sluses” ned i hudens dybere lag. Huden genopbygger så sig selv i en ny, stærkere og smidig udgave. 

Needling behandling af hele ansigtet inkl. Beauty angel 1200,-
Delbehandling max 15 min. inkl. Beauty Angel  600,-
Strækmærker krop max 1 time inkl. Beauty Angel                   1600,-

Det bedste resultat opnås ved at følge et behandlingsforløb

6 ansigtsbehandlinger inkl. Beauty Angel (spar. 1200,-) 6.000,-
6 kropsbehandlinger af strækmærker inkl. Beauty Angel (spar. 1600,-)8.000,-

Beauty Angel anbefales imellem behandlinger – De kan købes enkeltvis eller klippekort

 

Diamantslibning - 75 min Pris

Hudslibning mod grovporet ujævn hud.
Udrens og afsluttende genopbyggende maske inkl. Beauty Angel. OBS! Undgå sol!

Anbefales ca. hver 2 uge som kur

1 Behandling inkl. Beauty Angel - 75 min 795,-
3 Behandlinger inkl. Beauty Angel 2100,-

  

 

Hjemmepleje
Mulighed for køb af Serum8 Dermaroller med flere styrker.

Kontakt klinikkerne for yderligere information.

1495,-

  

Hjemmebehandling med Serum8® Dermaroller 

Serum8® hjemmebehandlingssættet, er et dansk udviklet komplet hudplejesystem, der giver dig mulighed for selv at pleje og vedligeholde din hud efter professionelle principper, eller som supplement til professionelle klinikbehandlinger.

Serum8® homekit
Med sin enestående hudstimulerende og plejende effekt henvender Serum8® sig til begge køn i alle aldersgrupper.


Sådan bruger du dit hjemmebehandlingssæt

Princippet er såre enkelt - først kontrolleret nedbrydning, fulgt af accelereret genopbygning.

  • "Nedbryd din hud og byg den op igen”
  • ”Og igen - og igen
  • Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud

Serum8® er suverænt, både forebyggende, og som behandling af fine linjer og rynker, og virksomt overfor ar, strækmærker og solskader og generelt hvor huden skal styrkes.

Needling er også særdeles effektivt overfor bumset og uren hud.

Førende behandlere anbefaler, at du bruger Serum8® Derma Roller til forbehandling af huden, i nogle uger inden du får foretaget behandling med fillers eller laserbehandlinger. Efter behandlingen anbefales, at du fortsætter med brugen af Serum8® Derma Roller, da det vil bevare huden spændstig og elastisk.

Hjemmebehandlingssættet består af en lidt mindre ”aggressiv” rulle med mere end dobbelt så mange nåle som den professionelle rulle. Længden på nålene er 0,5 mm og det gør at den type rulle kan bruges uden at huden skal bedøves.

De mange nåle er specielt velegnet til at nedbryde hudens barrierefunktion, mens hudbarrieren er åben påføres Serum8® i et tyndt lag.

Hjemmebehandlingssættet bruges 1 til 2 gange ugentligt i de første 2 – 3 uger og herefter 2 til 3 gange ugentligt. Eller efter aftale med din behandler, hvis det bruges som supplement til professionelle klinikbehandlinger.

Hjemmebehandlinger foretages 2 gange om ugen i 8 uger


Det anbefales at du behandler morgen eller aften.

Brug ALTID Serum8® umiddelbart efter behandling med HomeRoller8®, og vent mindst 1 time (til huden igen er forseglet) før eventuelt brug af fugtighedscremer og/eller øvrige hudplejeprodukter (dagcreme, natcreme, solprodukter, foundation etc.).

HomeRoller8® er personlig og må ikke benyttes af andre.

HomeRoller8® holder til 50 til 60 behandlinger af ansigtet, og færre behandlinger hvis du behandler et større hudområde.

Flasken med Serum8® indeholder 30 ml. og hvert tryk på pumpen giver ca. 0,3 ml.

Rengør huden med dine foretrukne renseprodukter og afslut med Cleanser8® (brug 1–2 tryk på en fugtet vatrondel)


Cleanser8 uden SkyggeRul HomeRoller8® 4-6 gange lodret/vandret/diagonalt systematisk, og således at du vælger et passende hudområde ad gangen, f.eks. pande, kind, næse, overlæbe, osv. Brug et jævnt blidt tryk, det skal ikke være smertefuldt, men mærkes som en naturlig let prikken og stikken, og bortset fra en let rødmen i huden ses intet. Du kan rulle så tæt på øjenomgivelserne som du har lyst, men huden er mere følsom her, og du skal være mere forsigtig. Du kan også med fordel udføre behandlingen på hals, decolleté, håndrygge, osv.


Påfør Serum8® i et jævnt tyndt lag (1 til 2 tryk), og gentag efter ca. 10 minutter. Man bør ikke bruge andre hudprodukter end Serum8® umiddelbart efter behandlingen. Serum8® er udviklet som en 100 % biokompatibel gel og indeholder ingen stoffer, som kan skade ved at blive påført en sart og åben hudbarriere.

Se trin for trin video af Serum 8 Homekit her

Sådan rengør du din HomeRoller8®

Desinficer HomeRoller8® ved at sprøjte 2-3 tryk RollerCleaner8® på rullen og vift den i luften til den er tør (ca. 30 sekunder)


BEMÆRK: HomeRoller8® skal ALTID opbevares i den medfølgende æske, da de små tynde nåle let beskadiges og rullen kan ikke længere bruges.


Serum8® Derma Roller hjemmebehandlingssæt leveres i en flot gavepose der indeholder:

Serum8®, 30 ml.
HomeRoller8®
Cleanser8®, 30 ml.
RollerCleaner8®, 50 ml.

Du kan købe dit Serum8® Derma Roller behandlingssæt i alle vore klinikker eller via vores webshop 

Serum8