Du kan booke en tid ved at trykke på bynavnet for den Visage hudplejeklinik, hvor du vil bestille tid eller ved at ringe til den pågældende klinik.  

 

 

 

FREDERIKSBERG*


Bente Jensen - Permanent makeup

Book tid på Tlf:: 20 16 86 27

 

Epilering v/ Birgitte Olofsson
Epilering · Skønhed, kosmetik & personlig pleje

Book tid på Tlf: 23 44 79 44

 

Nina Lammers - Permanent makeup

Book tid på Tlf: 26 41 52 16 

 

Adresse:

Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C

Gavekort

Skulle du have et gavekort til Visage, så kan gavekortet bruges i Visageklinikkerne i Horsens, hos Bente Jensen - Permanent Makeup eller på webshoppen.

 

Vores afbudspolitik


Ved behov for afbud beder vi dig gøre os opmærksomme på det minimum 24 timer inden for behandlingens start. Bliver det nødvendigt for dig at afmelde tiden, ring venligst til klinikken i åbningstiden, ellers må vi desværre meddele at der skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris, udeblivelse faktureres 100 % af behandlingens pris. Ved permanent make-up dog max. 500 kr.


OBS: Afbud via mail godtages ikke.

Visage Hudpleje - I de bedste hænder...

Visage Hudpleje ligger i centrum af Horsens. Oplev de smukke rammer, den beroligende stemning og behandlinger af høj klasse.

ALLE er velkomne og vi tilbyder et væld af forkælende og effektive behandlinger i hyggelige og uformelle rammer.

 

Vores største glæde er tilfredse, afslappede kunder, der går glade og stålende herfra. Find ro hos os . Du er i de bedste hænder.

Vores afbudspolitik

Vi forstår naturligvis, at der kan komme ting i vejen, så du må aflyse din tid hos os. For at vi kan give tiden til en anden kunde, beder vi dig give os besked SENEST 24 timer før din aftale. Vi elsker en fyldt kalender og det er superærgeligt for vores dygtige behandlere at have tomme huller. Derfor:

Hjælp os ved at aflyse din tid - ring til os i åbningstiden! Ellers er vi desværre nødt til at opkræve 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse uden afbud faktureres 100% af behandlingens pris. Ved permanent make-up dog max. 500 kr.

 

Visage Hudplejeklinikker - Telefonnr.

Hestedamsgade ☏ 75611544

Bente Jensen ☏ 20168627