Book en tid

Du kan booke en tid ved at trykke på bynavnet for den Visage hudplejeklinik, hvor du vil bestille tid eller ved at ringe til den pågældende klinik.  

 

 

 

FREDERIKSBERG*


Bente Jensen - Permanent makeup

Book tid på Tlf:: 20 16 86 27

 

Epilering v/ Birgitte Olofsson
Epilering · Skønhed, kosmetik & personlig pleje

Book tid på Tlf: 23 44 79 44

 

Nina Lammers - Permanent makeup

Book tid på Tlf: 26 41 52 16 

 

Adresse:

Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C

Gavekort

Skulle du have et gavekort til Visage, så kan gavekortet bruges i Visageklinikkerne i Horsens, hos Bente Jensen - Permanent Makeup eller på webshoppen.

 

Vores afbudspolitik


Ved behov for afbud beder vi dig gøre os opmærksomme på det minimum 24 timer inden for behandlingens start. Bliver det nødvendigt for dig at afmelde tiden, ring venligst til klinikken i åbningstiden, ellers må vi desværre meddele at der skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris, udeblivelse faktureres 100 % af behandlingens pris. Ved permanent make-up dog max. 500 kr.


OBS: Afbud via mail godtages ikke.

Visage hudpleje - En oase af velvære og professionel hudpleje

Visage hudplejeklinikkerne ligger i centrum af Horsens. To skønhedsklinikker hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Vi tilbyder et væld af forkælende og effektive behandlinger i hyggelige og uformelle rammer.

 

Hos Visage Hudpleje kan du tage en pause fra hverdagens stress og jag og for en kort stund være i centrum.

Visage hudpleje i Hestedamsgade 

Visage Banegårdsklinik 

Visage Århus

Der kan bookes tid her ved vores samarbejdspartner i Visage Århus v/Sadaf.

Visage Århus er en selvstændig klinik, og derfor kan der ikke indløses gavekort på kryds af Visage klinikkerne, Visage shoppen har ikke noget med Visage i Århus at gøre. Visage i Århus har deres egne behandlinger og tilbud, som kan være forskelligt fra det der tilbydes i Horsens.

Book din tid i Århus her: Visage Århus  

Vores afbudspolitik

Der kan opstå situationer, hvor der ikke er mulighed for dig at komme til aftalt behandling, dette har vi generelt stor forståelse for, men for at vi ikke står tilbage med en tid vi ikke kan udnytte beder vi dig derfor kontakte os, således at vi har mulighed for at tilbyde tiden til anden side.


I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig gøre os opmærksomme på det minimum 24 timer inden for behandlingens start.

Bliver det nødvendigt for dig at afmelde tiden, ring venligst til klinikken i åbningstiden, ellers må vi desværre meddele at der skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris, udeblivelse faktureres 100%. af behandlingens pris. Ved permanent make-up dog max. 500 kr.

 

Visage huplejeklinik - Telefon nr.

Horsens ☏ 75 61 15 44

Horsens Banegård ☏ 32 50 15 44