Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Permanent makeup

Permanent makeup

Vil du spare tid i hverdagen ? Hvorfor så ikke spare tid på makeuppen? Hos Visage lægger vores professionelle makeup artister og kosmetologer den permanente makeup på dig. Med en permanent makeup er du smuk 24 timer i døgnet. 

Med permanent makeup sparer du tid og du bliver altid set fra din bedste side. Du kan svømme, svede, sove og dyrke sport, uden at skulle bekymre dig om at, hvordan makeuppen ser ud.

Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende - og hvem ønsker ikke dette?

Tanken er jo ikke at lave makeup, men at underbygge et natuligt udseende og tilføje hvad naturen ikke har gjort perfekt eller der har ændret sig med årene. Med permanent makeup er det muligt at skabe symmetri, at give brynene kontur ved hjælp af naturlig hånd påtegning, løfte øjet, markere vippelinjen, markere læbernes naturlige linje eller give munden mere fylde.

Du finder  prislisten på vores permanente makeup behandlinger her


De fineste symmetriske bryn

Sofie Martine fra Aalborg  havde i rigtig mange år ønsket at få lavet sine øjenbryn, da hun som så mange andre piger som teenager, havde plukket dem så meget, at de nogle steder var stoppet med at gro. Efter mange tilløb, fik hun taget sig sammen og taget kontakt til Os.

Se resultatet  og læs om hele hendes oplevelse her

Permanent makeup

Med permanent makeup kan du få:

  • - Lavet permanent eyeliner, som gør dine øjne mere markerede
  • - Optegnet læbekanten, så læben virker større og mere markerede - se evt. video herpå på vores Youtubekanal
  • - Optegnet bryn, hvis de for eksempel er for små eller for tynde
 

Et bredt udvalg af permanente makeup behandlinger


Bryn

Mange lever med ujævne, hullede, overplukkede bryn. Med permanent makeup kan man give brynene ekstra fylde, form og symmetri, der vil give dit ansigt et øjeblikkeligt løft.

Når vi skal lave permanent makeup på brynene, starter vi med at tegne brynene op i en form der passer dig og dit ansigt. Når du har godkendt det og der er valgt en farve, tilføres huden farve med den mikrofine nål.

Vi kan vælge mellem flere forskellige teknikker, for at få dit bryn til at se så naturligt ud som overhovedet. Det kan tegnes tæt op, det kan skraveres med mere let hånd for at give mere skygge effekt og vi kan også tegne hårstrejf hvis det passer til brynet. Ved at vælge flere farver, kan vi skabe en non invasiv 3-D effekt der giver mere dybde til brynet.

Du finder nogle før/efter billeder af permanente bryn og læber her.

  Permanent makeup


Eyeliner

En permanent eyeliner er den perfekte løsning hvis du har allergi overfor makeup, bruger kontaktlinser, ser dårligt eller hvis du har en meget aktiv livsstil og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag.

Eyelineren vil smukt definere dine øjne og dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Man lægger eyelineren helt tæt og meget præcist langs vippekanten. Man kan vælge kun at lægge eyelineren langs den øvre eller nedre vippekant, men ved de fleste vil vi anbefale at man lægger den foroven og forneden for at få det bedste resultat. Du finder en video her, der viser en får lavet permanente eyeliner. 

    

Læber

Dine læber kan miste form, farve og definition som følge af aldring, solskader og hormonelle forandringer. At få optegnet læberne med permanent makeup er en oplagt løsning, der giver fantastiske resultater med ren anti-ageing effekt.

Vi starter altid med at tegne dine læber op så du kan se og godkende formen inden vi går i gang. Ujævnheder i læbe konturen rettes til så du får et symmetrisk og harmonisk resultat.

Derefter lægges farven i huden. I teorien er det som en tatovering, men med Long Time Liner bruger vi kun én nål, hvilket gør at vi kan arbejde ekstremt præcist. Farverne vi arbejder med er også specielt udviklet kun til Long Time Liner systemet.

Vi skraverer derefter farven ind på læben, for at få et mere naturligt resultat.

Læber

Videoklip af en der får lavet permanent makeup på sine læber finder du  her

 

For yderligere informationer omkring permanent makeup, såsom hvad der er vigtigt at prioritere når det gælder valg af farver eller hvordan du ved du har fundet den rette behandler, henviser vi til undersiden nyttig viden om permanent makeup 


ISO og Tüv

Vi er stolte af at kunne behandle dig med markedets eneste TÜV godkendte produkt indenfor permanent make-up, som ligeledes er ISO29990 og AZAV certiceret.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om permanent makeup eller nogle af vores andre behandlinger. 

 

Andre behandlinger 

Udover permanent makeup tilbyder vi mange forskellige former for behandlinger lige fra ansigtsbehandlingerhårfjerning til 

kropsbehandlinger. Hvis du ønsker at pleje din hud eller dit hår, har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som vi kan vejlede dig i.