Permanent Makeup

Permanent makeup bliver mere og mere populært og almindeligt - og det er nemt at forstå! Permanent makeup fremhæver dit ansigts naturlige linjer, så du kan svømme, dyrke sport, svede eller vågne op, uden at tænke på om makeuppen flyder ud eller er forsvundet. 

Med permanent makeup underbygger vi dit naturlige udseende og skaber symmetri og harmoni i dit ansigt. Vi kan f.eks. at gøre brynene mere fyldige og velformede, løfte og åbne øjet, markere vippelinjen, markere læbernes naturlige linje eller give dem mere fylde og friskhed.

En behandling med permanent makeup udføres udelukkende af veluddannet personale og vi arbejder med godkendte certificerede produkter fra Long Time Liner ® og LCN. 

Indehaver og kosmetisk tatovør Bente Jensen fortæller:


"Jeg har omfattende erfaring indenfor permanent makeup, og jeg kender og anvender alle de gængse teknikker. Jeg laver permanent makeup næsten dagligt og har gjort det løbende de sidste 30 år. Desuden uddanner jeg nye kosmetiske tatovører, så jeg er altid 100 % ajour med mit fagfelt.

Jeg har haft mange hundrede kunder på briksen og jeg er blevet superskarp til at spotte, hvad der klæder den enkelte bedst. Ofte er det diskrete små virkemidler, der skaber det smukkeste resultat! En lille markering det helt rette sted skaber en stor forandring. Det visuelle er min absolut største styrke"

Sådan foregår det: 

 

Ved permanent makeup lægger behandleren farve ned i huden ved hjælp af en tynd nål.

Princippet er det samme som ved tatovering, men der er nogle væsentlige områder, hvor de to tatoveringstyper adskiller sig.

Ved permanent makeup går man ikke så dybt ned i huden som ved almindelig tatovering. Man arbejder i det yderste hudlag, ca. 0,8-1,3 mm. dybt. Long Time Liner-apparatet har fjedring i håndstykket, så vi kan arbejde ultra-nøjagtigt og skånsomt, med mindre smerte og sårdannelse til følge.
Det er også en anden type farver, der benyttes ved permanent makeup og der bruges som udgangspunkt langt mindre farve ved permanent makeup.

Farven og tydeligheden på permanent makeup udtones langsomt efter nogle år. Efter du har fået lavet permanent makeup, vil du få brug for at få farven genopfrisket. Ved eksempelvis bryn anbefaler vi at du får farven frisket op efter 2 år, men det kan variere fra person til person. Når du er kunde hos os, laver vi naturligvis genopfriskningen til en reduceret pris.

Huden vil være rød og øm efter din behandling, men det er kun midlertidigt og ganske overfladisk. De flester kan gå direkte på arbejde igen efter behandlingen. Vi vejleder dig selvfølgelig i forhold til at pleje huden bedst muligt i dagene efter behandlingen. Og HUSK solfaktor, så beskytter du huden og farven bedst muligt.

At vælge den rette kosmetiske tatovør:


Det er en RIGTIG god idé at være ekstra kritisk, når du vælger hvem der skal have lov at tatovere dig i ansigtet.  Pris og kvalitet hænger nøje sammen og en investering i en dygtig fagperson med pålideligt udstyr, stor erfaring og teknisk kunne betaler sig i længden, når du er superglad for dit resultat. Alternativet ses desværre ofte - heldigvis kan vi også til dels være behjælpelige, hvis du har fået lavet permanent makeup andetssteds, som du ikke er tilfreds med. Bed altid din behandler om fotodokumentation af andre behandlinger og bed om at se vedkommende certificeringer og uddannelsesbeviser.

 

Og stil som minimum din behandler disse spørgsmål:

 

"Er hun/han medlem af Dansk Kosmetolog Forening?"

"Hvor ofte udfører vedkommende behandlinger og hvor lang erfaring har han/hun?"

"Hvor stort er farveudvalget og er farverne certificeret og mærket med varedeklaration?"

 

Vores priser afspejler den ekspertise og kvalitet vi leverer. Alt lever op til de højeste standarder og veluddannede tatovører og de bedste materialer er din garanti for, at resultatet altid er i orden.

Kundernes tryghed, tillid og tilfredshed er alfa og omega i vores fag. Man er altid mere end velkommen til at henvende sig, hvis man har spørgsmål, vi hjælper hellere end gerne!

 

Ønsker du at tale personligt med Bente?

Ring til hende for nærmere information og booking af tid på 20168627

Følg Bentes profil på INSTAGRAM