Bryn

 

 

Flotte, velformede og naturlige bryn betyder rigtig meget for et harmonisk udseende. Med permanent makeup kan vi give dine bryn mere fylde, en smuk form og en symmetri, som optisk løfter hele ansigtet. Vi bevarer alle dine naturlige hår, det er ikke nødvendigt at barbere, inden vi tatoverer. På den måde bevarer vi også dine bryns helt naturlige form.

Vi starter ud med at opmåle og tegne dine bryn op i den form der passer dig og dit ansigt. Når du har godkendt det og vi er valgt en farve, tilføres huden farve med den mikrofine nål.

Vi kan vælge mellem flere forskellige teknikker for at få dit bryn til at se naturligt og elegant ud. Vi kan tegne det tæt op, vi kan "skravere" med mere let hånd for at give skyggeeffekt og vi kan også tegne hårstrå, hvis det passer til brynet. Ved at vælge flere farver, kan vi skabe en superflot 3-D effekt, der giver mere dybde til brynet.

Der findes mange udtryk at arbejde med, så som hårpåtegning, hårstrå, hairstrokes, microblading, shading, ombre, hybrid, shattering, tapping osv. Mange udtryk dækker over det samme, dog er microblading og tapping-teknikkerne udført manuelt i hånden, hvor de andre teknikker for det meste er udført med maskine.

Mit bedste tip: Undgå at falde i fælden "modebryn". Tænk på, at du altid kan tegne dine bryn lidt kraftigere op med noget makeup, hvis du ønsker et mere markant udtryk, f.eks. til en fest. En naturlig, klassisk form, der passer godt til dit oprindelige udtryk vil altid blive smukkest. Det vil heller ikke falme uhensigtsmæssigt og er derfor lettere at holde pænt i lang tid.