Eyeliner

 

 

Permanent eyeliner er den perfekte løsning, hvis du ikke tåler makeup, bruger kontaktlinser, ser dårligt eller hvis du har en meget aktiv livsstil og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag. det kan desuden have en helt fantastisk effekt, hvis du af helbredsmæssige årsager har mistet dine vipper, midlertidigt eller permanent.

Eyelineren markerer diskret dine øjne og fremhæver vippekanten, så dine øjenvipper naturligt fremstår mørkere og kraftigere. Den er til dig, som ønsker et smukt og markeret udtryk, hver dag, uden besvær.

Vi lægger eyelineren helt tæt og meget præcist langs vippekanten. Sammen afgør vi, om du skal have eyeliner på både øvre og nedre vippekant eller om du vil nøjes med den øvre. Det vigtigste er, at resultatet passer perfekt til dig og det udtryk du ønsker dig. Nogle vælger f.eks. at give øjet et lille løft, ved at vi tilføjer en diskret lille "vinge" på eyelineren.

Bredden af eyelineren tilpasser vi, så den passer ferfekt til dit ønske og din smag. Vi starter simpelthen ud med, at jeg lægger en lidt smallere kant, og ved 2. behandling kan vi så udvide bredden, så den passer præcis til dine ønsker.

Omvendt kan vi også lave den lidt mere diskrete og knapt så markante vippefortætning. Det giver naturligt et lidt fyldigere look til dine vipper, som du så kan supplere efter smag og behov med din egen makeup. Der er nuancer i de grålige, brunlige og sorte farver, men lineren ligger altid helt tæt pigmenteret mellem vippehårene.