Personale - Visage

Kristina er uddannet kosmetiker og har været hos Visage siden 2018. Kristina laver et væld af skønne behandlinger og kvaliteten er i top. Kristina er desuden uddannet indenfor Cosmelan-behandlinger, så hvis hyperpigmentering er din bekymring, er det Kristina du skal have fat i.

Irina er uddannet kosmetolog og har en stor interesse for effektive behandlinger med tydelige resultater. Irina har specialiseret sig indenfor ansigtsbehandlinger, men kan naturligvis også udføre et væld af andre skønne behandlinger. Irina er sød og smilende og du er sikker på omhyggelige behandlinger og venlig betjening, når du booker tid hos Irina.

Josefine er tilbage hos os efter en lille pause og vi er SÅ glade - ligesom Josefines kunder. Sugaring, bryn og vipper samt ansigtsbehandlinger er bare nogle af Josefines yndlings-behandlinger. Hun er syperdygtig, dybt professionel og utrolig sød at være sammen med. Josefine er også sugaring underviser og ekspert i Pandhy's. 

Niki er uddannet kosmetolog med ti års erfaring. Hun går holistisk til værks og fokuserer på det hele menneske gennem en videnskabelig tilgang. Niki leverer service, kvalitet og skønne oplevelser med fokus på dine hudplejebehov.