Personale - Visage

Tina er klinikkens erfarne og dygtige bestyrer og hun har været en del af Visage siden 2010. Hun udfører alle typer behandlinger, hun er kosmetisk tatovør og Ellipse-behandler og fantastisk til sugaring. Tina har den bredeste palette af behandlinger i huset og erfaringerne bruger hun desuden som underviser. 

Kristina er uddannet kosmetiker og har været hos Visage siden 2018. Kristina laver et væld af skønne behandlinger og kvaliteten er i top. Kristina er desuden uddannet indenfor Cosmelan-behandlinger, så hvis hyperpigmentering er din bekymring, er det Kristina du skal have fat i.

Irina er uddannet kosmetolog og har en stor interesse for effektive behandlinger med tydelige resultater. Irina har specialiseret sig indenfor ansigtsbehandlinger, men kan naturligvis også udføre et væld af andre skønne behandlinger. Irina er sød og smilende og du er sikker på omhyggelige behandlinger og venlig betjening, når du booker tid hos Irina.

Anna er oprindeligt uddannet frisør, men vi har været heldige at have hende hos os i Visage siden 2012. Anne laver alle behandlinger, undtagen sugaring. Anna er fantastisk sød og imødekommende og har altid stort fokus på, at kunderne føler sig godt tilpas. 

Christina er vores elev og hun udfører allerede et væld af behandlinger - når ikke vi må undvære hende pga. skoleperioder. Christina lærer med lynets hast, hun er dygtig, flittig og allerede supergod til bl.a. ansigtsbehandlinger, sugaring og bryn og vipper. Christina startede hos os i 2021.

I Visage kan du møde vores gæstebehandler fra Möhring Ellipse A/S, Natascha Rasmussen. Natascha er uddannet kosmetisk sygeplejerske og hun besøger os to dage om måneden. Hos Natascha er du i de bedste hænder, hvis du vil gøre noget ved pigmentering eller karsprængninger, hvis du vil fjerne hår permanent med Ellipse - eller hvis du har lyst til at forynge dit udseende med botox eller fillers. 

Heidi har tidligere været ansat hos os og nu er hun endelig tilbage i Visage igen! Heidi har et væld af kompetencer, hun er uddannet fysiurgisk massør, kosmetisk tatovør, kosmetolog og negletekniker. Du finder hende på Banegårdsklinikken mandag og fredag.