Samarbejdspartnere - Visage

Her kan du læse om vores tætteste samarbejdspartnere og vores brancheforening, Dansk Kosmetolog Forening.

Følg linkene, hvis du vil vide mere.

ME

Kosmetisk sygeplejerske, som tilbyder botox og fillers, hårreduktion, IPL,

fjernelse af solskader, karsprængninger osv.

"Hos Möhring Ellipse er vi specialister i foryngende procedurer. 

Behandlingerne udføres af sygeplejersker og certificerede laserbehandlere, som er uddannet indenfor deres specialområde.

Möhring Ellipse A/S har, jf. Sundhedsstyrelsens regler om kosmetisk behandling, tilknyttet speciallæge i Dermaltologi Flemming Andersen, som ansvarlig læge for de behandlinger, der udføres og vi er således registreret i Sundhedsstyrelsen."

Behandlinger som kan udføres med Ellipse, er behandling af solskadet hud, hårreduktion / uønsket hårvækst, hudforyngelse, fjernelse af pigmentfejl og blodkarsprængninger i ansigt.

Med Nd:YAg Laser behandler vi blodkarsprængninger på ben.

Det IPL system som bruges hos Møhring Ellipse, er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, hvilket sikrer kunderne de allerbedste resultater.

 

 

Mona Lisa Cosmetic Supply

Leverandør af kvalitetsprodukter og klinikudstyr til professionelle hudpleje- og negleklinikker, siden 1980.

"Mona Lisa Cosmetic Supply ApS er totalleverandør af klinikudstyr, plejeprodukter til negle, hud, krop SPA og wellness, permanent makeup og kosmetik. Vi driver også kursusvirksomhed og forskellige uddannelser i relation til skønhedsbranchen.

Virksomheden udgøres af et engageret, faguddannet team af kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, kosmetiske tatovører, fodplejere og massører med mange års klinikerfaring.

Det er din garanti for, at alle produkter er underlagt en kvalificeret faglig vurdering."

 

DKF logo

Dansk Kosmetolog Forening 

 DKF er en brancheforening, hvis mission det er at højne kvalitet, seriøsitet og faglighed i skønhedsbranchen.

"Ved at være medlem af DKF opnår man en række medlemsfordele, såsom partnerskaber, støtte og sparring angående virksomhedens dagligdag og drift. Man opnår besparelser ved kurser, personaleudvikling og videreuddannelse. Dette sker bl.a. ved deltagelse i DKFs BEAUTY events, hvor medlemmer deltager gratis, og opnår store fordele"