Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Sanzi Beauty

SANZI BEAUTY - PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET

"Visage hudpleje er glade og slote af at have et produktmærke som SANZI BEAUTY i vores produktudvalg indenfor vipperserums. SANZI BEAUTY klare vision om, at skabe kvalitets produkter indenfor skønhed og pleje, der bringer det naturligt smukke frem i mennesker, til priser der er fair og overkommelige for enhver kan vi kun være enige i.

SANZI BEAUTY EYELASH GROWTH SERUM


Vores bestsellere er vores eyelash serum, der giver resultater, på få uger. Med de aktive og komplekse ingredienser i vores special udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, for at opnå resultater.

Sorter efter
5700002061638

Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum, 8 ml.

Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner serum giver dig, sunde velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde.
Anvendelse:
Påfør en til to gange dagligt. så går produktets aktive ingredienser ind og styrker samt plejer hårsækkene.
Dette sker ved at give næring og fugt til hårene, derved får du et sundt og glansfuldt udseende, og samtidig forlænger levetiden af dine hår.
260,00 kr.
5700002061621

Sanzi Beauty EyeBrow serum, 5 ml.

Sanzi Beauty eyebrow serum er til dig, der ønsker fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde.
Med de aktive og komplekse ingredienser, der er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.
Anvendelse:
Smør det på øjenbrynene en til to gange dagligt, derved stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.
490,00 kr.