Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søgeside (resultater vises nedenfor)
Close

Kombiner vinterbadning med mudderbad

Næste gang du vinterbader, så tilføj Georgikon Mud og Sparoma badesalt til badeoplevelsen. To naturlige og økologiske hudplejeprodukter fra Pandhy´s™, der med garanti giver dig en større velvære og lykkefølelse. De går ind og understøtter hudens egne naturlige regenereringsprocesser. 

 

Sådan opnår du en større velvære og lykkefølelse når du vinterbader

 

Et mudderbad reducerer inflammation, afgifter, stimulerer blodcirkulationen og hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen. Det supplerer de manglende mineraler, regenererer og strammer huden, beroliger nerverne og fjerner stress.

 

PANDHY´S™ Georgikon Mud påføres den våde hud efter vinterbadet. Med muddermasken på, går du i sauna. Nyd varmen og mudderet i 15-20 min. Herefter skylles kroppen med forfriskende koldt vand. Skiftevis varme og kulde øger blodcirkulationen og er meget udrensende.

 

Mudder fra Pandhys

Få FINGERENE I DIN EGEN PANDHY`S GEORGIKON WELLNESS & HEALING MUD >> 

 

Sparoma badesalt er et glimrende værktøj til kropsalkalisering. Ud over den fremragende saltrens og mentale afslapnings effekt, har blodcirkulationen også en positiv effekt af saltvand.
Aromaterapiens skønne virkninger af de opvarmede æteriske olier (kamille, lavendel, ylang ylang) fuldender den afslappende oplevelse.

 

 Salt peeling fra Pandhys


FÅ FINGERNE I DIN EGEN PANDHY’S SPAROMA MASSAGE & BADESALT>>

 

BONUS-TIP

Et lille ekstra tip, er at have noget varmt med at drikke. Det kunne f. eks. være Netlte (Brændenælde) fra vores teserie BeauTEA.

Få din egen bøtte te her >>

 

God svømmetur