Cosmelan - Pigmentering

Hudens hudtone og pigmentpletter er en af hovedsynderne, når det gælder den visuelle ældning af huden. Huden mister evnen til at stråle og reflektere lys, hvilket betyder at den fremstår mat, mørk og ældet. 

Cosmelan er den absolutte go-to behandling fra Mesoestetic, hvis pigmentering er din største hud-udfordring! Udviklet specifikt med henblik på at eliminere hyperpigmentering, melasma, solskader eller pigmentering i forbindelse med akne-ar. En effektiv pigmentbehandling på kun 30 minutter, som fjerner størstedelen af alle pigmentpletter på ansigt, dékolleté og hænder ved én enkelt behandling plus efterfølgende hjemmepleje.

Før Cosmelan:
Start evt. ud 14 dage før med en god peelende Mesoestetic-behandling. På den måde forbereder du huden optimalt til at tage imod Cosmelan-behandlingen, som er en kostbar behandling, du gerne skulle have mest muligt ud af!

Plej huden grundigt med fugt og næring op til din Cosmelanbehandling.

Selve behandlingen:
Efter en grundig snak (gratis forkonsultation) renses huden godt af. Derefter påføres Cosmelan-masken og vi aftaler, hvor længe du skal beholde masken på, før du vasker den af derhjemme med lunt vand. Vi snakker om efterbehandlinge og optimal hjemmepleje, så du får mest muligt ud af din indsats. Cosmelan er ikke en velværebehandling, det er højteknologisk effektivitet af medicinsk kvalitet. Velværen ligger i den efterfølgende pleje - og i glæden ved at se din hud forny sig og blive strålende klar i hudtonen.

Når du har ligget lidt med masken på og føler dig klar, runder vi af og du tager hjem. Efter 10 +/- timer vasker du masken af og påbegynder efterbehandlingen. Vi rådgiver dig naturligvis grundigt inden, så du er klar til at passe din hud korrekt.

Efter behandlingen:
Efter en Cosmelanbehandling vil huden typisk føles varm og let brændende og du må forvente, at den vil afstøde de øverste lag døde hudceller i form af afskalning. Det er ufarligt og helt forventeligt - og inden under venter din nye fine hud! Lindringen af ubehaget og slutresultatet afhænger i høj grad af, hvor flittigt du passer den efterfølgende pleje. Kontakt os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. Vi ønsker det bedst mulige resultat for dig!

Du finder priserne på Cosmelan behandlingen og vores andre behandlingerne i vores prisliste her