Gua Sha - Massage

Verdenskendt afspænding

Massage med Gua Sha-redskaber er både forskønnende og stimulerende - men først og fremmest er det vidunderligt og afslappende!

Teknikken er flere tusind år gammel og har været brugt til at lindre symptomer på spændinger, smerter, feber, ophobning af væske og andre former for ubehag.

Gua Sha er en simpel, men effetiv massageteknik med et specielt redskab af sten, ben eller horn. Huden renses først, hvorefter en olie eller serum påføres. En Gua Sha-massage er ekstremt afslappende, behagelig og velgørende.

Gua Sha kan gøre nytte over hele kroppen, men er især velegnet til af afslappe mimiske muskler i ansigtet, som har tendens til at spænde op og medføre muskelsmerter og rynker - mest kendt er nok "bekymringsrynken" mellem brynene. 

Ved en Gua Sha-behandling i Visage tager vi os rigtig god tid. Vi påfører et massageprodukt som passer til din hud, hvorefter massagen begynder. Vi når omkring nakke, hals, hageparti og kæbe, kinder, øjenomgivelser og pande/hårgrænse.

Efterfølgende får du afsluttende hudpleje på. Huden vil gløde af vitalitet og sundhed og du vil føle dig afslappet og let i hoved og nakke.

Behandlingspris 695,-