Radiofrekvens

Kollagenstimulerende mikrostrøm

Lifting med radiofrekvens har været brugt i mange år, fordi den er effektiv, behagelig og non-invasiv, dvs. der er ikke brug for restitution efterfølgende. 

Radiofrekvente bølger af elektrisk strøm danner varme i hudens dybere lag og fremprovokerer mikroskader, så huden stimuleres til at sætte kollagenproduktionen i vejret. 

Huden provokeres til at reparere og forny sig selv. Det betyder at huden bliver fastere og mere fyldig, hvilket resulterer i tydelig udjævning af rynker og linjer.

Behandlingen er særligt velegnet til dig, hvis din udfordring er slap hud med rynker og linjer. Vi anbefaler at bruge radiofrekvens i et kurforløb med 6 behandlinger. De bedste resultater med radiefrekvens får du, hvis du er konsistent over tid, dvs. at du vedligeholder dine resultater og fremskridt med jævnlige behandlinger.

Ansigtsbehandlingen indledes med plejende og forfriskende rens og toner. Derefter peeles huden, så de døde hudceller forsvinder og huden er klar til radiofrekvens. Selve behandlingen med radiofrekvens varer ca. et kvarter, det føles varmt og behageligt stimulerende. Vi afslutter med plejende efterbehandling, så du går glad fra behandlingen med fugtmættet og glødende hud. 

Radiofrekvens fra 695,-