Mesoèclat - Antiage

Ultraeffektiv opstrammende peeling

MESOÉCLAT får huden i absolut topform. Det er ikke en velværebehandling, men en målrettet behandling med fokus på et tydeligt resultat.

En MESOÉCLAT behandling stimulerer huden i dybden, så cellefornyelsen speedes op, kollagensyntesen øges, dine porer formindskes og rynker og linjer synes mindre. Resultatet er en hud, der gløder af friskhed og sundhed, en smuk ensartet hudtone og en tydeligt forynget hud. 

Vi anbefaler behandling en gang om året for at booste huden i dybden. Afhængigt af din hud og dine behov og ønsker kan behandlingen stå alene eller være en del af et forløb.

Behandlingen:
Som udgangspunkt ser en behandling således ud:

Konsultation og hudanalyse
Huden renses grundigt
Peeling og ampul med salicylsyre og azelainsyre påføres - og det kan mærkes. Let brænden og stikken, køles med vifte. 
Varmeudvikling i omkring 5 min. – nu er der ikke længere ubehag
Skøn, stærk fugtbindende maske påføres mens du slapper af
Huden beskyttes med SPF 50
Efter behandlingen:
Nu skal din hud forkæles med masser af omsorg, ro, fugt, næring og SPF. Du vil efter 5 -7 dage opleve, at din hud skaller og bliver rød - nogle mere kraftigt end andre. Det er ufarligt og helt normalt - inden under venter din nye, ensartede og forfinede hudstruktur!

NB: Du må ikke gå i sauna, tage solbad, gå i svømmehallen eller bruge makeup 12 timer efter behandlingen. Giv huden ro til at restituere. Hvis du oplever, at din hud reagerer ikke som beskrevet, så er det helt i orden. Reaktionerne kan komme senere i forløbet og er individuelt fra person til person.


Efterbehandling:

Du får brug for specialcreme til hjemmebrug morgen og aften. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagensyntesen. Brug den morgen og aften sammen med en nærende og reparerende creme og høj SPF, gerne 50+.

 

Behandlingspris 1.100,- 

Tilkøb af produkter til hjemmepleje må påregnes

 

Gode råd:

Har du mulighed for at få behandlingen en onsdag, ville det være den meste optimale dag, da den værste skalleperiode oftes forekommer efter et par dage, der så vil være henover en weekend.

Vi fraråder dig at bruge nogen former for syreholdige produkter for at fremskynde afskalningen eller for at fjerne afskalningen. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed.