MicroNeedling

MicroNeedling er behandlingen for dig, der vil pigmentering, grove porer, rynker, ar og slap hud til livs. Det er et resultatorienteret behandlingskoncept, hvis du vil optimere den indsats du gør derhjemme eller kickstarte en mere målrettet indsats for dins hud sundhed og udseende.

MicroNeedling foretages med et lille hoved med ultratynde nåle - længden på nålene varierer og vi aftaler sammen, hvad der giver mest mening i forhold til den udfordring vi skal løse.

Nålene pulserer henover huden og danner mikroskopiske kanaler ned i hudens dybere lag, hvor igennem aktive ingredienser langt bedre kan trænge ned og gøre nytte. Ydermere danner nålene små mikroskader, som hudcellerne iler til for at reparere. 

Huden sætter skub i produktionen af kollagen - hudens springmadras - og elastin, som gør huden fyldig og spændstig af se på.

Inden needlingen påbegyndes forberedes huden med rens og peeling. MicroNeedling er ikke en velværebehandling og afhængig af hvor intens en indsats du ønsker, vil den være forbundet med et let ubehag. Vi efterbehandler med en beroligende maske, en god fugtgivende serum og nærende creme med høj SPF.

Efterfølgende kan huden føles varm og kriblende, fordi huden arbejder på højtryk for at hele sig selv med nye friske spændstige hudceller. Der kan forekomme en let afskalning af de øverste lag døde hudceller, det er ufarligt og helt normalt. Og inden under venter din nye fine hud fuld af liv og glød!

Du bliver selvfølgelig rådgivet grundigt angående efterbehandling derhjemme, som udgangspunkt anbefaler vi at give huden ro, fugt, næring og omsorg i dagene efter behandling. Dvs. ingen solbadning, makeup, parfumeholdige produkter osv. 

Behandlingspris 1200,-