Beauty Angel Lysterapi, krop

Beauty Angel Lysterapi har en veldokumenteret effekt på diverse hudproblemer.

Resultaterne er imponerende for eksempelvis psoriasis og rosacea, ar efter operationer eller akne, tør hud, rynker og hyperpigmentering. Desuden er 15 minutters lysterapi fantastisk for dit velvære og dit humør, særligt i de mange mørke måneder.

Vi tilbyder to forskellige varianter, vores "sommerfuglelampe" til ansigt og bryst og vores C28 "Relax" som er lysterapi til hele kroppen. Den er især velegnet, hvis du ønsker at behandle strækmærker, arvæv eller karudvidelser på kroppen og benene.

Vi anbefaler altid Beauty Angel som en naturlig forlængelse af en af vores professionelle ansigtsbehandlinger, da lyset understøtter og forstærker effekten af behandlingen og de anvendte produkter.

Bestilles Beauty Angel seperat, påfører vi Beauty Angels egen Intensive 3in1 Collagen Booster. Den indeholder hudkærlige peptider og antioxidanter, den gennemfugter huden, beskytter og heler hudbarrieren og fungerer optimalt i samspil med lyset fra Beauty Angel, så du får det bedst mulige resultat.

Sådan fungerer Beauty Angel Lysterapi
Begge vore Beauty Angel-apparater stimulerer hudens fibroblaster til at producere med kollagen og elastin, der tilsammen udgør fyldet og fjedrene i hudens springmadras. Desuden stimulerer lyset hudens produktion af hyaluronsyre, et naturligt sukkerstof, som er eminenet til at holde på hudens fugtreserver.

Beauty Angel ELT ”INTENSIVE” har intet tilfælles med et almindeligt solarie, andet end velværet og varmen. I Beauty Angel-apparatet er de skadelige UV-stråler filtreret fuldstændigt fra og maskinen anvender kun forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm på samme tid. Hver enkelt lysbølge-spektrums spændvidde reagerer med biomolekyler og celler i af hudens øverste lag, så de positive effekter understøtter hinanden. Nær-infrarødt lys trænger endnu dybere ned i huden end synligt lys og aktiverer vitale gendannelses- og reparationsprocesser. Desuden har det en fantastisk velgørende og afslappende effekt i forhold til muskelspændinger og svage smerter. 

Huden fungerer som et prisme, der fordeler lyset ned gennem de forskellige hudlag. Blåt lys filtreres fra øverst i huden, det grønne lys når et lag længere ned. Kun det røde og nær-infrarøde lys i bølgelængderne mellem ca. 600 og 800 nm formår at trænge helt ned i dermis. Samtidig spreder disse bølgelængder sig også mest.

Huden får hjælp til sine regenereringsprocesser, så akne, arvæv, strækmærker og diverse hudlidelser hurtigere kommer i bedring.

Hvad kan Beauty Angel gøre for dig?
Udover at være afslappende, livgivende og fornøjeligt, så har Beauty Angel dokumenteret effekt på en lang række hudproblemer. Vi har set gode og overbevisende resultater med:

  • Rosacea
  • Akne-ar og ar efter operationer
  • Hyperpigmentering
  • Fine linjer og rynker
  • Strækmærker
  • Akne og uren hud
  • Mørke rander og hævelser om øjnene
  • Rød, blussende og inflammeret hud
  • Tør og dehydreret hud


Du finder prisen på Beauty Angel lysterapi og alle vores andre behandlinger i vores prisliste lige her