Permanent hårfjerning

Ellipse behandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme, en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere hår. Lyse hår kræver specialbehandling.

Før behandlingen
Undgå at bruge andre hårreduktionsmidler en måneds tid før behandlingen. 
Du må godt barbere hårene op til og imellem behandlingerne, dog må du ikke bruge pincet eller voks. Hårfjerning med laser virker bedst, når huden ikke er mørkere end håret og derfor er det vigtigt, at du undgår at blive solbrændt før og under behandlingen.

Under behandlingen
En lille, håndholdt laser sender lys med høj energi ned gennem dine enkelte hår. Lysimpulserne bliver til varme i hårsækkene. Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på de hår, der er i vækstfasen. For også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase under behandlingen, er det nødvendigt med flere behandlinger. 


Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet typisk opleve en reduktion på op til 95%. Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling.

Bestil tid til gratis konsultation, så vi kan vurdere, om du er behandlingsegnet, samt
vurdere forventet resultat og pris