Epilering

Bliv hårfri for altid

Epilering, også kaldet permanent hårfjerning, er løsningen til dig, der vil uønskede hår til livs én gang for alle.

Behandlingen udføres med engangsnåle, som indføres i de enkelte hårsække og påvirker hårsækken med svag strøm. Strømmen destruerer hårsækken og skubber hårsækkens små kapillærer (blodkar) længere ned i huden, så de ikke kan tilføre næring til hårsækken, der derved bliver inaktiv. 

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og din hårtype/hårvækst, men som udgangspunkt vil der blive tale om gentagne behandlinger. Processen skal standse hårsækkens re-etablering af hårløget, og det kan kun ske kun kan ske, når håret er i vækstfasen. Derfor er det nødvendigt med flere behandlinger, for at sikre at alle hårsække er inaktive. Hvor mange behandlinger der skal til, før du kan forvente at være hårfri, afhænger af bl.a. af din hårtype. Det afklares alt sammen i de indledende samtaler med Bente.

Hårfri resultater

Målet med epilering er naturligvis altid, at du bliver permanent hårfri. Det vil sige, at hårene aldrig kommer tilbage. Derfor er det vigtigt, at behandlingsforløbet planlægges grundigt sammen med Bente, som har årelang erfaring med at fjerne hårvækst permanent. Blandt andet fra et mangeårigt samarbejde med Vejle Sygehus.

Metoden egner sig fortrinsvis til små områder, såsom overlæbe, hage eller lignende. Kontakt os gerne, hvis du vil vide om epilering er noget for dig!

BOOK TID hos Bente Jensen på 20168627

Bente laver epilering i:

Horsens i Visage Hudplejeklinik, Hestedamsgade 11

Skagen på Jens Winthers Vej 7