Permanent makeup / kosmetisk tatovør

Vågn op med smukke øjne, fyldige læber og markerede bryn.

Hos Visage laver Bente Jensen permanent makeup af utrolig høj kvalitet, takket være en omfattende og årelang erfaring. 

Med permanent makeup sparer du tid og du bliver altid set fra din bedste side. Du kan svømme, svede, sove og dyrke sport, uden at skulle bekymre dig om hvordan makeuppen ser ud.

Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve kan alle opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Bente er fantastisk dygtig og omhyggelig. I starter med en omfattende snak om, hvad du har af ønsker og hvad Bente vil anbefale, som passer til dig. Hun tager udgangspunkt i dine farvetoner og dit ansigts konturer, så den permanente makeup bliver naturlig og passer perfekt til dig.

Bente har også enormt stor erfaring med udbredring eller "reparation" af især tatoverede øjenbryn, som er lavet andre steder og som ikke lever op til dine forventninger. Det kan være du er ked af farven eller formen. Ring til Bente på nedenstående nummer og tag en snak om din bekymring. Hun har god erfaring med at rette op på mindre gode resultater og i langt de fleste tilfælde kan hun hjælpe til et langt smukkere resultat.


Du finder prisen på permanent makeup og alle vores andre behandlinger lige her 

BOOK TID hos Bente Jensen på telefon 20 17 86 27

NB: Bente Jensen laver permanent makeup både i Horsens, i Skagen på Jens Winthers Vej og på Frederiksberg Allé.